Yenipazarli Kizlar Tarih Yazdi

Bilecik Yenipazar Çok Programli Anadolu Lisesi Genç Kiz Futsal Takimi, müsabakalarda üstün bir performans sergileyerek il birincisi oldu.

Bilecik Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün düzenledigi 2021-2022 Egitim Ögretim Yili Okul Sporlari Futsal Genç Kizlar kategorisi müsabakalari sona erdi. Bilecik Merkez Istasyon Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalara 6 takim toplamda 60 sporcu katildi.

Yenipazar Çok Programli Anadolu Lisesi ile Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasinda oynanan final müsabakasini 3-2 kazanan Yenipazarli kizlar tarihinde ilk kez sampiyon oldu. Bilecik’i Türkiye Sampiyonasi’nda temsil etmeye hak kazanan Yenipazarli kizlarin kupa töreninde okudugu okul diger okullara göre kisitli imkânlari olmasi bunun yaninda beden egitimi ögretmeni olmayan ve 57 ögrenci mevcutlu bir okul olmasi nedeniyle ayakta alkislandi. Ayrica müsabakalarda yildizlasan Asli UZUN Ve Emine Ünal’a birçok kulüpten teklifler geldi.

Turnuva sonunda 2. Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3. Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 4. Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi oldu.

Kaynak: İHA