Groenendijk Açiklamasi '2 Puan Kaybettik'

FT Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk, faul olmayan pozisyondan yedikleri golle 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Süper Lig’in 21. haftasinda FT Antalyaspor, sahasinda karsilastigi Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Groenendijk, Ahmet Çalik’in vefatindan çok üzgün olduklarini belirterek Konyaspor ve spor camiasina bas sagligi diledi.

Puanla tanistiklari için mutlu olduklarini dile getiren Groenendijk, ”3 puan istedik ama 1 puan aldik. Daha çok firsat bulan, pozisyon bulan, istekli olan taraf bizdik. Taraftarimiz çok iyiydi, destegiyle bizi atesledi. Son haftalarda kötü sonuç almamiza ragmen bize destek oldular. Kötü sonuçlara ragmen bizi desteklemeleri önemliydi. Faul olmayan pozisyondan gelen topla golü yedik. Iki puana mal oldu” diye konustu.



Hakemi kararlarindan dolayi elestiren Groenendijk, “ Insallah bu hakemle bir daha maçlarimizda kendisiyle görüsmeyiz. Rizespor maçina hazirlanacagiz. O maçi kazanacagimizi biliyorum. Rize’yi yenmemiz gereken bir rakip. Panige gerek yok, iyi oynuyoruz iyi mücadele ediyoruz. Önümüzdeki maçlardan amaçladigimiz puanlari toplayacagimizi düsünüyorum” dedi.

Groenendijk, hücum gücüne etki edecek birkaç oyuncu transfer edeceklerini belirti.

Kaynak: İHA