Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu kura çekimi yapıldı! İşte eşleşmeler...

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimi A Spor'dan naklen yayınlandı. Son 16 turu maçları 8, 9 ve 10 Şubat'ta tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Kupada son 16 turu eşleşmeleri belli oldu.

Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turundan itibaren VAR sisteminin uygulanacağı açıklandı.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimi naklen yayınlandı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçları 8-9-10 Şubat tarihlerinde oynanacak. Son 16 turu karşılaşmaları tek maç usulü olarak oynanacak.

İŞTE EŞLEŞMELER

Beşiktaş - Göztepe

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ: Hem Ziraat Bankası'na hem de Turkuvaz Medya'ya teşekkür ediyorum. Kupayı ve organizasyonu önemsiyoruz. İnşallah bu sene de kupalardan bir veya birkaç tanesini müzemize götürmek istiyoruz. Göztepe iyi takım, evimizde oynayacak olmamız avantaj. Türkiye Kupası, bizim için her zaman çok önemli bir hedef. Göztepe iyi bir takım. Evimizde oynayacak olmamız bir avantaj. VAR sistemi, ligde uygulanıyor ama çok bir etkisi olmuyor. İnşallah burada etkisi olur. Önemli olan iyi bir şekilde kullanılıp kullanılmadığı.'

Alanyaspor - Adana Demirspor

Karagümrük - Konyaspor

Kasımpaşa - Gaziantep FK

Fenerbahçe - Kayserispor

Hatayspor - Antalyaspor

Bandırmaspor - Sivasspor

Denizlispor - Trabzonspor

Son 16 turu maçları 8, 9 ve 10 Şubat'ta tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turundan itibaren VAR sisteminin uygulanacağı açıklandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu kura çekimi yapıldı! İşte eşleşmeler...

SERİBAŞI OLANLAR

Atakaş Hatayspor, Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Trabzonspor, VavaCars Fatih Karagümrük.

SERİBAŞI OLMAYANLAR
Adana Demirspor, Altaş Denizlispor, Fraport TAV Antalyaspor, Göztepe, İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa, Royal Hastanesi Bandırmaspor, Yukatel Kayserispor