Maestro Açiklamasi 'Gerçekten Iyi Oynadik Ve Iyi Olan Taraftik'

Göztepe Teknik Direktörü Nester El Maestro, deplasmanda aldiklari 3 puanin önemli oldugunu belirterek, “Gerçekten iyi oynadik ve iyi olan taraftik” dedi.

Karsilasma sonrasi basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Göztepe Teknik Direktörü Nester El Maestro, bugün Yeni Malatyaspor karsisinda çok baskili bir oyun oynadiklarini belirterek, “Bugün ama bence biz gerçekten iyi oynadik ve iyi olan taraftik. Bu anlamda galibiyeti hak ettik. Çok kil payi olan ofsayt pozisyonlari var, buradan dolayi verilmemis gollerimiz var. Ama biz Lourency’i beklemek durumunda kaldik, oyuna girdi golünü atti” dedi.

Karsilasmanin gergin geçtigini de ifade eden Maestro, “Ama tekrar söylüyorum ki hak eden taraf bence bizdik. Yeni yilda en fazla puanlarimizi alarak girmeye çalisiyoruz ve bunun için de çalismaya devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.

Bundan sonraki maçlarda da puanlar almaya çalisacaklarini ifade eden Maestro, konusmasini söyle sürdürdü:

“Buraya yeni bir seyler kattik. Ekimi, Kasim ayinda basladi aslina bakarsaniz bu gelisimler önemli olan bu gelisimlere ve bu degisimlere inancimizi korumak. Yenemedigimiz zamanlarda bile inancimizi koruyup gerilmeden sakin kalarak bunun için ayni sekilde çabalamaliyiz. Suan bunun sonuçlarini almaya basladik ve ayni sekilde mümkün olan en fazla puani toplamak için yine sahada olacagiz.

Türkiye Süper Ligine bakarsaniz aslinda çok uzun vadede planlar yapilmasi gereken bir lig degil. Burasi benim asil istedigim takiminin benim istedigim sekilde oynamasi taraftara özellikle bu oyunun keyif vermesi ve tabii ki ligde kalmak”

Kaynak: İHA