Galatasaray'da Wesley Sneijder sesleri! Sıcak gelişme

Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'da sular durulmuyor. İspanyol teknik direktör Domenec Torrent ile anlaşan yönetimden şimdi de Wesley Sneijder adımı geliyor.

Son günlerde oldukça çalkantılı günler geçiren Galatasaray'da Fatih Terim sonrası yeni bir dönem başladı.

Terim'in görevden alınmasının ardından Domenec Torrent, sarı-kırmızılıların yeni hocası oldu. Taraftarın üzerinde oldukça olumsuz bir etki yaratan bu hamle, Burak Elmas ve yönetiminin ortak kararı olarak meydana geldi.

Fatih Terim'in gönderilmesinin hemen ardından göreve başlayan Torrent, ekibiyle birlikte geldi ve Galatasaray'da çalışmalara başladı.

İspanyol çalıştırıcıya bir de ligi ve kulübü bilen bir yardımcı antrenör getirilmesi planlıyor. Bu hamleyle birlikte 59 yaşındaki teknik adamın yükünü hafifletme ve taraftarın üzerindeki baskıyı kırmak isteyen yönetim, sürpriz bir isimi gündeme getirdi.

.İşte Galatasaray'da yardımcı antrenörlük konusunda yaşanan son gelişmeler..

Emre Kaplan'ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

'Başkan Burak Elmas, yerli bir isimle görüşüyoruz demişti. Bu isim Tuğberk Tanrıvermiş. Şu an Spezia'da alt yaş gruplarında görev yapıyor. Kendisiyle anlaşma sağlandı ancak kulübü izin vermedi. Sezon sonu için düşünülebilir.'

'Galatasaray taraftarının sevdiği bir isim olan Wesley Sneijder, yardımcı antrenör olarak düşünüldü. Sneijder de kariyerine antrenörlük yolunda yön vermeyi düşünüyor.'.

'Ancak ilk girişimlerden beklenen sonuç alınamadı. Ayhan Akman ve Sabri Sarıoğlu da yönetimin düşündüğü isimler arasında.'.