Gabriel Margarit Açiklamasi 'Süper Lig'de Tutmak Için Her Seyi Yapacagiz'

Yeni Malatyaspor’da yardimci antrenör Gabriel Margarit, “Önümüzdeki günlerde yeni oyuncularda gelecek. Hep beraber her seyi denecegiz Süper Lig’de tutmak için her seyi yapacagiz” dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica’nin maç sonunda yayinci kurulusa açiklama yaptiktan sonra rahatsizlanmasi üzerine basin toplantisina çikan yardimci antrenör Gabriel Margarit, karsilasmayi degerlendirdi.

Kendileri için çok önemli olan 3 puani kaybettikleri için üzgün olduklarini ifade eden Margatir, “Ilk 15 dakikada 1-0’i da yakalamistik. Bir penalti oldu, o penaltidan sonra takimda bir anda özgüven eksikligi ortaya çikti. Bu maçla beraber bazi yeni oyuncularimiz aramiza katilmisti. Bir iki antrenmanla beraber onlari takima adapte etmek tabii ki kolay degil. Ilk 11’e aldik çünkü yeni bir kana ihtiyaci oldugunu düsündük, onlarla basladik bu oyuna. Önümüzdeki günlerde yeni oyuncularda gelecek. Hep beraber her seyi denecegiz bu ligde, Süper Lig’de tutmak için her seyi yapacagiz. Sumudica için de onun adina özür diliyorum kendisi gelemedi, kendisi çok kötü suanda kulüp doktorumuzla beraber içeride” ifadelerine yer verdi.

Takima yeni katilan oyuncularla birlikte ligde kalmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalisacaklarini da belirten Margarit, “Simdi önümüzde 3 gün sonra oynayacagimiz Gaziantep maçi var. Orada elimizden geleni yaparak 3 puani almak için mücadele edecegiz. Bugün takima yeni katilan ve ilk 11 de müsabakaya baslayan oyuncularim da ellerinden geleni yaptilar iyi bir mücadele verdiler. Yeni geleceklerle birlikte de çok yakinda daha iyi olacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA