Amatör Maçta 3 Futbolcunun Vole Girisimi Ilginç Anlar Olusturdu

Karaman’da oynanan amatör maçta ayni topa vole yapmaya çalisan 3 futbolcunun topa vuramamasi ilginç görüntülere sahne oldu.

Ermenek ilçesine bagli Güneyyurt beldesinde Karaman Amatör Ligi’nde Basyaylaspor ile Alakise Gençlikspor arasinda oynanan karsilasmada kameralara ilginç görüntüler yansidi. Basyaylaspor maçin 80. dakikasinda korner atisi kazandi. Kullanilan kornerde ceza sahasinda bulunan Basyaylasporlu 3 futbolcu ayni anda havadan gelen topa vole vurusu yapmak istedi. Ancak 3 futbolcunun da topa vuramamasi ve ayni anda yere düsmesi ilginç anlarin ortaya çikmasina neden oldu.

Kulüp olarak amatör ligde bu sene oynamaya basladiklarini anlatan pozisyonun kahramanlarindan Mehmet Ali Ural, "Bizim için o gün zor bir maç oldu. Korner atisindaki pozisyonda da arkadaslarimi görmemistim ve pozisyonu sonra videosunu izledigim de fark ettim. Keske gol olsa diyecegim bir pozisyonmus ama olmadi. Tsubasa golü diye bir gol var, belki bilirsiniz. Bir topa iki kisinin rövesata yapmasindan kaynaklanmis. Gerçegi var ve çizgi filmde aktarilmisti bu olay. Bu gol olsa öyle bir gol olurdu. Herkesin yapmak isteyip de yapamadigi bir gol kesinlikle olurdu. Insallah bir dahaki maçlarda atmayi düsünürüz" dedi.



"Yilin golü olurdu"

Basyaylaspor’un bir diger futbolcusu Abdullah Koca’da, "Daha önceden çalisilmis bir pozisyon degil. Aslinda biz sonradan maç görüntülerini izleyince fark ettik. Disaridan da kimse fark etmemis. Mehmet Ali, Tugay ve benim oldugum pozisyon. Ben zaten geriden geliyordum, diger arkadaslarimi görmedim, hatta pozisyonu ben bozuyorum. Aslinda antrenmanlarda sürekli yapmaya çalistigimiz denedigimiz hareketler ama o an üçümüzde ayni anda kalkinca hem komik hem de güzel bir görüntü ortaya çikmis. Ben birkaç defa izledim. Insallah diger maçlarda böyle bir gol atariz. Atsaymisiz zaten büyük ihtimalle yilin golünü atmis olacaktik. Üçümüzün de ayni hareketi yapmasi bence çok hos bir görüntü ortaya çikarmis. Insallah her sey bizim adimiza iyi olur" diye konustu.

Kaynak: İHA