Konya Gazeteciler Cemiyeti Ve TSYD'den Taziye Mesaji

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) ve Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) Konya Subesi, Konyaspor’un basarili savunma oyuncusu Ahmet Çalik’in geçirdigi trafik kazasi sonucu hayatini kaybetmesi üzerine taziye mesaji yayinladi.

KGC tarafindan yapilan açiklamada, “Konya Süper Lig Temsilcimiz Ittifak Holding Konyaspor’un basarili savunma oyuncusu Ahmet Çalik’in Ankara’nin Gölbasi ilçesinde geçirdigi trafik kazasi sonucu hayatini kaybetmesi hepimizi derinden üzmüstür. Ahmet Çalik’in nikah tarihi almak üzere sabah saatlerinde yola çiktigi detayini ögrendigimizde ise acimiz daha da artti. Beyefendi kisiligi ile sadece Konyaspor’a gönül veren taraftarlarin degil, Türk futbolunun ve tüm taraftarlarin begenisini kazanmis, genç bir isim olan Ahmet Çalik’a yüce Allah’tan rahmet, basta ailesi, Konyaspor camiasi, Konyaspor taraftarlari olmak üzere Türk futboluna gönül veren herkese bassagligi ve sabr-i cemil niyaz ediyoruz” denildi.

TSYD Konya Sube Baskani Murat Dönmez de yayinladigi mesajda, "Türk futbolunun beyefendi kisiligi ile tüm futbolseverler tarafindan sevilen bir isim olan Ahmet Çalik’in elim bir kaza sonucu hayatini kaybetmesinin derin bir üzüntüsü içerisindeyiz. Basarili performansiyla özellikle Konyasporlu taraftarlarin gönlünde taht kuran Ahmet Çalik kardesimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Konyasporumuz’a ve Türk futboluna gönül verenlere bassagligi diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA