Erhan Çelenk Manisa FK'da

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Altay’dan ayrilan deneyimli kanat oyuncusu Erhan Çelenk’i kadrosuna katti.

Manisa Futbol Kulübü, deneyimli kanat oyuncusu Erhan Çelenk ile 1,5 yillik anlasma sagladi. Kulüp binasinda gerçeklesen imza töreninde Manisa FK Baskan Vekili Engin Anli ve Genel Koordinatör Hüseyin Hasacar yer aldi. Imza töreninde konusan yeni transfer Erhan Çelenk, “Uzun bir transfer süreci oldu ama görüsmelerimiz olumlu geçti. Sadece bu sezon degil önceki yillardan da kulübün yapisini bildigim için karar vermem çok zor olmadi. Su anki siralamaya hiçbir zaman bakiyorum çünkü oynanan güzel futbolu gördüm. Buradaki arkadaslik ortamindan çok iyi izlenimler aldim. Kulübün çok büyük hedefleri oldugunu biliyorum. Manisa FK formasiyla basarili olmak için elimden gelenin en iyisini yapacagim” dedi.

Erhan Çelenk’in TFF 1. Lig tarihinin en basarili oyuncularindan biri oldugunu kaydeden Baskan Vekili Engin Anli ise, “TFF 1. Lig tarihinin en basarili oyuncularindan biri olan Erhan Çelenk’i kadromuza kattigimiz için mutluyuz. Erhan Bu ligde birçok kez sampiyonluk sevinci yasadi. Tecrübesiyle takimimiza çok büyük katki saglayacagina inaniyoruz. Bu süreçte Erhan’in birçok talibi oldu ancak kendisi Manisa Futbol Kulübü formasiyla giymek istedigini net bir sekilde gösterdi. Hem durusuyla hem de fedakarligiyla takimimizda olmak istedi. Erhan’a sahsim ve kulübüm adina tesekkür ediyorum ve Manisa Futbol Kulübü formasiyla kendisine basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Erhan Çelenk’in takima güç katacagini belirten Manisa FK Genel Koordinatörü Hüseyin Hasacar, “Erhan enerjisi yüksek, bu ligi çok iyi bilen bir futbolcu. Takimimiza çok büyük katki saglayacagina inaniyorum. Transferin hem Erhan hem de kulübümüz için hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Erhan Çelenk kimdir?

Manisa Futbol Kulübü’nün kadrosuna kattigi Erhan Çelenk, 1989 yilinda Trabzon’da dünyaya geldi. Futbola Akçaabat Sebatspor’da baslayan Erhan, 2011-2014 sezonlari arasinda Kahramanmarasspor formasi giydi. 2015-2016 sezonunda Darica Gençlerbirligi’nden Büyüksehir Belediye Erzurumspor’a transfer olan 32 yasindaki oyuncu BB Erzurumspor formasiyla Süper Lig’e yükselme heyecani yasadi. 2018-2019 sezonunda transfer oldugu Gaziantep FK ile de Süper Lig’e yükselen deneyimli futbolcu, 2019-2020 sezonunda Akhisarspor formasiyla play-off oynadi. 2020-2021 sezonunda transfer oldugu Altay ile Süper Lig’e çikan Erhan Çelenk, ligin ilk yarisinda Izmir ekibiyle Süper Lig’de mücadele etti.

Kaynak: İHA