Zeki Murat Göle Açiklamasi 'Taraftarlarimizdan Özür Diliyorum'

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Zeki Murat Göle, oynadiklari futbol ve aldiklari maglubiyetten dolayi taraftarlardan özür diledi.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasinda Fenerbahçe evinde Adana Demirspor’a 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Zeki Murat Göle, sözlerine taraftarlardan özür dileyerek basladi.

Göle, ”Bu durumda olmayi hak etmiyorlar. Ilk 35 dakika istedigimiz oyunu oynadigimiz, taraftari arkamiza alip coskulu sekilde pozisyonda buldugumuz ve akabinde penalti pozisyonu ve gol. 35. dakikadan sonraki oyunsa Fenerbahçe’ye yakismayan, felsefesine uymayan bir oyun oldu. Çok erken bir gol yedik. Penaltidan sonra oyun disiplininden koptuk. Oyuncular duygulariyla oynadilar. Ikinci yari öncesi içeride bazi konusmalarimiz oldu. Iyi baslamak istiyorduk ama 2 dakika olmadan ikinci golü yedik. Git gele dönen bir oyun oldu ve rakibin isine geldi. Sonuç olarak tekrar ben kendi adima taraftarlarimizdan özür diliyorum. Bütün sezonun genelinde degerlendirmek lazim istedigimiz bir sezon geçmiyor. Bazen tekrar yukariyi yakaladik sonra yine düsüs oldu. Taraftarlarimiz sampiyonluk istiyor bunun baskisi var oyuncular üzerinde. Geriye düstükçe toparlanmak zor oluyor” dedi.

Kaynak: İHA