Taner Taskin Açiklamasi 'Bizim Için 6 Puan Degerinde Bir Maçti'

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taskin, 6 puanlik bir maçi kazandiklari için mutlu olduklarini söyledi. Taskin, oyuncularina gösterdikleri performanstan dolayi tesekkür etti.

Spor Toto 1. Lig’in 20. hafta maçinda Ankara Keçiörengücü, deplasmanda Altinordu’yu 3-2 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taskin, açiklamalarda bulundu.

Taner Taskin, “Bizim için 6 puan degerinde bir maçti. 4 oyuncumuzdan hem sakatliktan, hem cezadan hem de korona virüsten dolayi faydalanamadik. Rakibimizde de Ahmet Ilhan ve Ahmet Dereli’nin olmayisi maçi dengeli hale getirdi. Ilk devrede istedigimiz oyunu ortaya koyamadik ama rakibe pozisyon da vermedik. Fakat talihsiz bir yan toptan golü yedik. Daha önce geriye düsüp çok çevirdigimiz maçlar oldu. Bu maçin daha da zor geçecegini biliyorduk. Devre arasinda savunma odasinda oyuncularimla çok agresif bir konusma yaptik. Onlar da bu konusmaya cevap verdiler. Yapmis oldugumuz degisikliklerde oyuna giren oyuncularin katki saglamasi bizi de motive etti. Zor bir maçti ve geçmemiz gerekiyordu. Ilk devrede kismen rakibin, ikinci devrede ise tamamen bizim üstün oldugumuz bir maçti. Bu kadar eksik oyuncuyla deplasmanda oynamak kolay degildi. Yeni transferlerimizde de faydalanamadik. 5 yeni transferimiz var, onlar da gelince daha iyi bir takim olacagimizi umut ediyorum. Keçiörengücü’nü daha üst siralara tasimak için daha iyi futbol oynayip puanlar toplayacagimizi düsünüyorum. Burada bütün altin pay oyuncularima ait. Onlara tesekkür ederim“ dedi.

Kaynak: İHA