Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Çok Basit Goller Yedik'

Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, kaybetmemeleri gereken bir maçi kaybettiklerini belirterek üzgün olduklarini söyledi. Eroglu, “Çok basit goller yedik” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 20. hafta maçinda Altinordu, sahasinda Ankara Keçiörengücü’ne 3-2 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, açiklamalarda bulundu.

Hüseyin Eroglu, “Kaybetmememiz gereken bir maçti. Ilk yarida oyunun kontrolü bizdeydi, daha fazla pozisyona girdik. Skor avantajini elde ettik, farki da artirabilirdik ama sanslari degerlendiremedik. Ikinci yarida bir türlü oyuna giremedik. Kendi alanimizdan topu öne tasimakta sikinti yasadik. Rakibimiz uzun toplarla gol aramak oldugunu biliyorduk. Top ayagimizdanken yine kalemizde golü gördük. 1-1’den sonra rakip biraz daha yüklenmeye basladi.

Bir pozisyonda kötü oynarken bile skoru 2-1’e getirdik. Çok çalistigimiz pozisyonlardan goller yedik. Bu bizim adimiza üzücü. Maçin geneline baktigimizda ilk yari bizim, ikinci yarida da rakibin üstünlügü vardi. Kaybettik, üzgünüz. Çok basit goller yedik. Takimin genelindeki pas hastasi ve rakip öne geçtikten sonraki telasimiz ister istemez oyunumuzu kötü etkiledi” dedi.

Kaynak: İHA