Cristiano Ronaldo'dan çok konuşulacak açıklama! 'Mutlu değilim...'

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Instagram hesabından bir yeni yıl paylaşımı yaptı. 36 yaşındaki Ronaldo, 2. Manchester United kariyerinde genel olarak mutlu olmadığını açıkladı.

Sezon başında Juventus'tan eski takımı Manchester United'ın yolunu tutan Cristiano Ronaldo, Kırmızı Şeytanlar'da mutlu olmadığını açıkladı. 36 yaşındaki Portekizli yıldız, Instagram hesabından bir yeni yıl paylaşımı yaptı.

Cristiano Ronaldo, sezon başında Juventus'tan yıldızlaştığı eski takımı Manchester United'da 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Portekizli yıldız, Lionel Messi'nin PSG'ye transferiyle birlikte şüphesiz 2021 yılının en büyük 2 transferinden biri oldu.

Ronaldo, Portekiz'le EURO 2020'ye son 16 turunda veda etse de grupta 3 maçta attığı 5 golle Patrik Schick ile birlikte turnuvanın gol kralı olmuştu.

36 yaşındaki yıldız golcü, geçen sezon Juventus formasıyla attığı 29 golle İtalya Serie A'da gol kralı olurken toplamda ise 36 gol kaydetti.

Portekizli yıldız, yeni yıl paylaşımında Kırmızı Şeytanların takım olarak istikrarlı olmadığını kabul ediyor ve bunun büyük bir hayal kırıklığı olduğunu düşünüyor.

Cristiano Ronaldo'nun yeni yıl paylaşımı şöyle: '2021 sona eriyor ve tüm müsabakalarda 47 gol atmama rağmen bu sene bizim için kolay değildi.'

Cristiano Ronaldo'dan çok konuşulacak açıklama! 'Mutlu değilim...'