Olcay Sahan Emekliye Ayrildi

Milli futbolcu, özellikle Besiktas formasiyla gösterdigi performansla futbolseverlerin begenisini kazandi.

Milli futbolcu Olcay Sahan, yesil sahalardan emekliye ayrildigini duyurdu.

Sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan futbolu birakma karari aldigini duyuran 34 yasindaki Olcay, veda mesajinda, "Bu satirlari yazarken biraz hüzünlü, gururlu ve birçok basariya ulasmis bir sporcu olarak yaziyorum. Kariyerim boyunca yasadigim mutlu anlari, güzel hatiralari, sampiyonluklari, harika arkadasliklari, tecrübeleri asla unutmayacagim. Bugüne kadar benim her zaman yanimda olan herkese çok tesekkür ediyorum. Simdi veda zamani; çok sevdigim, her seyimi verdigim futbol kariyerimi noktaliyorum. Hakkinizi helal edin." ifadelerini kullandi.

Olcay Sahan, futbol kariyerine Almanya'da basladi. Fortuna Düsseldorf, Bayer Leverkusen ve Borussia Mönchengladbach takimlarinin altyapisinda yetisen Olcay Sahan, profesyonel kariyerine adim attigi Duisburg ve Kaiserslautern takimlarindaki yükselen performansiyla dikkati çekti.

Olcay, kariyerindeki en büyük çikisi ise 2012-2017 yillari arasinda formasini giydigi Besiktas'ta yasadi. Siyah-beyazli ekipte 180 maçta 35 gole imza atan kanat oyuncusu, bu performansiyla A Milli Takim'in kadrosuna seçildi. Milli formayla 29 maça çikan Olcay, Besiktas'in ardindan Trabzonspor, Denizlispor ve son olarak Yeni Malatyaspor takimlarinda görev aldi.

Kaynak: AA