Istanball Cup, Tüm Maçlariyla Tivibu Spor Ekranlarinda

Tivibu, 2021-2022 basketbol sezonuna girerken özel bir hazirlik turnuvasini basketbolseverlerle bulusturuyor.



Sirketten yapilan açiklamaya göre, Fenerbahçe Beko’nun evi Ülker Spor ve Etkinlik Sarayi, yeni sezon öncesinde çok özel bir turnuvaya ev sahipligi yapmaya hazirlaniyor. Istanball Cup’ta Fenerbahçe Beko’nun yani sira Partizan, Monaco ve UNICS Kazan mücadele edecek. Turnuvanin tüm heyecani Tivibu Spor ekranlarindan sporseverlerle bulusacak.

- Obradovic yeniden Ülker Spor ve Etkinlik Sarayi’nda

11 Eylül Cumartesi baslayacak turnuvada ilk gün, Partizan ile bu sezon Euroleague’de mücadele edecek Monaco saat 17.00’de karsi karsiya gelecek.

Bu maç, Fenerbahçe Beko ile tarihi basarilara imza atan Partizan Basantrenörü Zeljko Obradovic’in, Ülker Spor ve Etkinlik Sarayi’na dönmesi anlamini da tasiyacak. Ayni gün saat 20.00’de sahaya çikacak Fenerbahçe Beko’nun rakibi ise Rusya’nin Euroleague temsilcilerinden UNICS Kazan olacak.

11 Eylül’deki eslesmelerin kaybedenleri pazar günü saat 17.00’de turnuvanin üçüncüsünü belirlemek için karsilasacak. Bu mücadelenin ardindan, bir önceki günün kazananlari saat 20.00’de Istanball Cup sampiyonu olmak için yarisacak.

Kaynak: AA