Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan Açiklamasi 'Zor Bir Deplasman Bizi Bekliyor'

Süper Lig ekiplerinden Atakas Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdogan, ligin 4. haftasinda 12 Eylül Pazar günü Çaykur Rizespor ile karsilasacaklarini ve zor bir deplasmanin kendilerini bekledigini belirtti.

Erdogan, Osman Çalgin Tesisleri'ndeki idman öncesi gazetecilere yaptigi açiklamada, ligin 3. haftasinda Aytemiz Alanyaspor'a karsi kendi taraftarlari önünde ve sahalarinda iyi bir futbolla önemli bir galibiyet aldiklarini söyledi.

Hafta sonu ligde çikis yakalamaya çalisan Çaykur Rizespor ile karsilasacaklarini ifade eden Erdogan, söyle devam etti:

"Zor bir deplasman bizi bekliyor. Rakibimiz belki lige çok iyi baslayamadi ama onlar içinde bir dönüm maçi olacak. Eminim onlar da bu hafta bir çikis yakalamaya çalisacaklar. Biz kendimizi biliyoruz, gücümüzü biliyoruz. Bu milli maç arasinda da hem fiziksel olarak kendimizi gelistirirken mental anlamda da oyunun skoruna göre gerçeklesebilecek oyun formatlarini çalismayi denedik."

Milli takimda oynayan oyuncularinin takima katilmaya basladigini aktaran Erdogan, Samuel ve Dylan'in da katilmasiyla tam kadro hafta sonu Rize'ye gitme sanslarinin olacagini belirtti.

Erdogan, takimda cezali oyuncularinin bulunmadigini ve Alanyaspor maçinda sakatlanarak oyundan çikan Simon Falette'nin tedavisinin sürdügünü, maçta oynayip oynayamayacagiyla ilgili belirsizligin oldugunu söyledi.

- "Rize'ye 3 puan için gidiyoruz"

Futbolculardan Fatih Kuruçuk da lige basladiklarini ve yeni olusan takimin günler geçtikçe birbirine daha çok isindigini aktardi.

Milli maç arasinda Rizespor maçina iyi hazirlandiklarini ifade eden Kuruçuk, "Takimimiz Rizespor maçina hazir diyebilirim ama önümüzde 2-3 gün var. Bu süre zarfinda maça odaklanarak en iyi sekilde hazirlanacagimizi düsünüyorum. Kendimi her maça ayni sekilde hazirliyorum. Sahaya odaklanarak çikiyorum. Rize'ye 3 puan için gidiyoruz, 3 puani alip dönecegiz insallah." diye konustu.

Kaynak: AA