Göztepe, Yeni Teknik Direktörü Nestor El Maestro Ile Ilk Antrenmanina Çikti

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, yeni teknik direktörü Nestor El Maestro ile ilk antrenmanini yapti.

Adnan Süvari Tesisleri'nde yapilan çalisma öncesi gazetecilere açiklamalarda bulunan 38 yasindaki Sirp teknik direktör El Maestro, önceki dönemlerde de Göztepe ile temasa geçtigini söyledi.

Görüsmelerin bir süredir devam ettigini belirten El Maestro, "Aslina bakarsaniz 3 gün öncesine kadar Suudi Arabistan'daydim. 10 gün önceye kadar çalisiyordum. Bu birlikteligi gerçeklestirmek çok da hizli olmadi. Ancak belli bir zaman öncesine kadar görüsmeler vardi." dedi.

El Maestro, kadrodan memnun oldugunu dile getirerek, "Hedefim elbette burada basarili olmak. Yönetimimiz için çalisiyoruz, taraftarimiz için çalisiyoruz. Bunun için mücadele gösteriyoruz. Büyük bir ekiple büyük bir camiayla birlikteyiz. Bunun için her hocanin oldugu gibi benim de büyük hedeflerim olacaktir. Takimimizi daha fazla puana kavusturmak, daha iyi yerlere getirmek, daha üst sirala tasimak için elimizden geleni yapacagiz." ifadelerini kullandi.

Transferde istek ve talepten çok, iyi isler yapmayi hedeflediklerini belirten El Maestro, "Zorlu bir zamanda göreve geldik. Elimizde iyi bir kadro oldugunu biliyorduk. Elimizdeki bu kadroyla en iyi sonuçlari çikarmaya çalisacagiz. Göztepe'nin taraftarla oynadigi 3-4 maçini izledim, ne kadar büyük taraftar oldugunu biliyorum. Umuyorum burada bulundugum sürede dolu tribünler önünde oynariz. Çok iyi bir kulübüz, iyi bir taraftarimiz var. Bir teknik direktör için tüm sartlar bulunuyor." degerlendirmesinde bulundu.

Takim, Süper Lig'in 4. haftasinda 12 Eylül Pazar günü oynayacagi Medipol Basaksehir maçi öncesi çalismalarini sürdürdü.

Kaynak: AA