Galatasaray'in Yeni Transferi Gustavo Assunçao Açiklamasi 'Benim Için Bir Rüya Gerçeklesti'

Galatasaray'in Portekiz 1. Futbol Ligi takimlarindan Famalicao'dan kiraladigi Brezilyali orta saha oyuncusu Gustavo Assunçao, kendisi için bir rüyanin gerçeklestigini söyledi.

Kendisini sari-kirmizili renklere baglayan sözlesmeyi imzalamasinin ardindan GS TV'ye açiklamalarda bulunan 21 yasindaki futbolcu, "Benim için bir rüya gerçeklesti. Çünkü Galatasaray'i iyi taniyorum. Galatasaray inanilmaz büyük bir tarihe ve basarilara sahip bir kulüp. Avrupa'daki basarilari ortada. O yüzden böyle büyük bir camiadan teklif aldigim için gururluyum. Zaten hiç düsünmeden kabul ettim. O yüzden bir rüya gerçeklesti." diye konustu.

Taraftarin karsisina geçmek için sabirsizlandigini ifade eden Assunçao, "Galatasaray taraftarlarini hem fotograflardan hem de videolardan takip edip seyrettim. O yüzden bir an önce onlarin karsisina geçip oynamak için sabirsizlaniyorum. Bu stadi dolu hayal ediyorum. Bir an önce onlarin karsisina geçmek istiyorum. Onlar da bana pozitif mesajlar gönderdiler. Geldigim için mutlu oldular. O yüzden ben de sahaya çikip yüzde yüzümü onlar için vermek istiyorum." ifadelerini kullandi.

- "Arda Turan bir idol"

Genç futbolcu, babasiyla Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'i bir idol olarak gördügünü söyledi.

Arda Turan'i çok sevdigini aktaran Assunçao, "Arda Turan, Atletico Madrid'de iken ben de altyapidaydim ve 12 yasindaydim. Beni hatirlar mi bilmiyorum ama Atletico Madrid'de inanilmaz büyük bir idolü. Hepimizin idolüydü. Simdi Galatasaray'da ayni sekilde çok büyük bir idol. Onunla yeniden karsilasacagim ve ayni takimda oynayacagim için çok heyecanliyim." seklinde görüs belirtti.

Kaynak: AA