Melikgazi Belediyesinden Engelli Sporculara Nakdi Destek

Melikgazi Belediyesinin eylül ayi meclisinde aldigi kararla Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi'ne nakdi yardim yapilacagi bildirildi.

Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, yaptigi yazili açiklamada, spor kulübünün çok basarili islere imza attigini belirtti.

Özellikle bedensel engelli spor kulüplerine ayri bir hizmet ve destek verdiklerini aktaran Palancioglu, sunlari kaydetti:

"Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübüne 2021-2022 sezonu spor faaliyetleri için belediye meclisi karari ile nakdi yardim yapacagiz. Bu, spora, sporcuya yapilan bir hizmettir. Engelli olmak spor yapmaya engel degildir. Bu sporcularimiz gayretleri ile topluma örnek oluyor. Biz de belediye olarak azimli ve son derece disiplinli bir takim olarak basarilarini destekliyoruz, destekleyecegiz."

Spor Kulübü Baskani Faruk Sahin ise Melikgazi Belediyesinin adini sponsorluk olarak kullandiklarini, hem sporcu hem de engelli yöneticiler yetistirdiklerini belirtti.

Ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Sahin, Palancioglu'na ve belediye meclisi üyelerine tesekkür etti.

Kaynak: AA