Trabzonspor'un Kurulusunun 54. Yili Istanbul'da Mesalelerle Kutlandi

Kulüp Baskani Agaoglu: 'Insallah bu mesale sampiyonlugun habercisi olur' 'Bu sene hedefimiz büyük. Mücadelenin adi sampiyonluk mücadelesi'

Trabzonspor Kulübünün kurulusunun 54. yili dolayisiyla taraftarlarin organize ettigi "Trabzonspor Için 1 Mesale De Sen Yak" etkinligi kulüp baskani Ahmet Agaoglu'nun da katilimiyla düzenlendi.

"Gurbetçi Gençler" taraftar grubunun Sütlüce'de düzenledigi organizasyona bazi yöneticilerle beraber tekneyle gelen Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu, ilk mesaleyi yakarak etkinligi baslatti. Daha sonra Haliç sahilinde binlerce taraftar mesale yakarken renkli görüntüler olustu.

Süper Lig'de sezona 3'te 3 yaparak baslamanin önemli oldugunu belirten Agaoglu, ayni ciddiyetle yola devam edip sampiyon olmak istediklerini vurgulayarak, "Insallah bu mesale sampiyonlugun habercisi olur. Her sene burada kutluyoruz. Her sene lige ayni cosku ve heyecanla basliyoruz ama insallah bu sene her sey çok daha farkli olacak. O sene bu sene olacak." diye konustu.

Mesale etkinliginden sonra basin mensuplarina açiklamalarda bulan Agaoglu, Süper Lig'in 4. haftasinda yapacaklari Galatasaray karsilasmasiyla ilgili, "Bu sene hedefimiz büyük. Mücadelenin adi sampiyonluk mücadelesi. Onun için Galatasaray maçinin diger maçlardan farki yok. Tüm rakiplerimize ve verdikleri mücadeleye saygi duyuyoruz. Her müsabakaya ayni ciddiyetle ve hassasiyetle hazirlaniyoruz. Lig uzun bir maraton. Üçte 3 yapmamiz benim için bir anlam ifade etmiyor. Iyi baslangiç her zaman çok önemlidir ama nasil basladiginizdan ziyade nasil bitirdiginiz daha da önemlidir. 7-8 aylik bir maraton var. Bütün maçlara ayni disiplinle hazirlanip rakiplere saygiyi göz ardi etmemeliyiz." seklinde konustu.

Agaoglu, açiklamalarinin ardindan Sütlüce sahilde kutlamalara katilan bordo-mavili taraftarlarla karsilikli tezahüratlar yapti.

Kaynak: AA