Milli Motosikletçi Toprak Razgatlioglu, Fransa'daki Ikinci Yarista Da Birinci Oldu

Dünya Superbike Sampiyonasi'nin Fransa'daki 8. ayaginda ikinci yarisi ilk sirada bitiren Toprak Razgatlioglu, üst üste dördüncü birinciligini kazandi

Milli motosikletçi Toprak Razgatlioglu, Dünya Superbike Sampiyonasi'nin Fransa'daki 8. ayaginda ikinci yarisi ilk sirada bitirdi ve üst üste dördüncü birinciligini kazandi.

Toprak Razgatlioglu, Dünya Superbike Sampiyonasi'nin Fransa'daki 8. ayagina damgasini vurdu.

Ay-yildizli motosikletçi, 4,4 kilometre uzunluga sahip Magny Cours Pisti'nde bugünkü ikinci yarisa birinci cepten basladi.

Pata Yamaha with Brixx WorldSBK takimi adina yarisan Toprak Razgatlioglu, ikinci yarista da damali bayragi ilk sirada geçmeyi basardi ve üst üste dördüncü birinciligini elde etti.

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlioglu, Fransa'da dünkü ilk yaris ve bugünkü Superpole yarisinin yani sira sezonun Ispanya'daki 7. ayaginda ikinci yarisi ilk sirada bitirmisti.

Toprak Razgatlioglu, yarisin ardindan Türk bayragiyla motosiklet üzerinde pisti turladi.

Milli motosikletçi, bu yarisla kariyerinin 14'üncü, bu sezon ise 9'uncu birinciligini kazandi.

Fransa'daki ikinci yarisi Kawasaki pilotu Jonathan Rea ikinci, Ducati pilotu Scott Redding ise üçüncü sirada tamamladi.

Toprak Razgatlioglu, pilotlar klasmaninda Jonathan Rea'nin 13 puan önünde 373 puanla liderligini sürdürdü.

Milli motosikletçi Toprak Razgatlioglu, hafta sonu üç yarisi birden kazandiginin ve bunu basaran üçüncü isim oldugunun hatirlatilmasi üzerine, "Bu, bu yil hedeflerimden biriydi ve gerçeklestirdim. Motosikleti her yarista daha da gelistirdik, çok mutluyum. Her yarisa ayri odaklaniyorum, her yarisi kazanmak istiyorum. Çok mutluyum. Katalonya'da görüsmek üzere." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA