Giresunspor Kulübü Basin Sözcüsü Önal Açiklamasi 'Alanyaspor Maçiyla Yeni Bir Baslangiç Yapmak Istiyoruz'

Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'un kulüp basin sözcüsü Halil Ibrahim Önal, 13 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacaklari maçi kazanarak, ligde yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.



Önal, AA muhabirine, ilk 3 haftada oynadiklari karsilasmalarda istedikleri sonuçlari alamadiklarini ve bunun üzüntüsünü yasadiklarini belirtti.

Toparlanma ve eksikliklerin giderilmesi noktasinda lige verilen aranin kendilerine ilaç gibi geldigini ifade eden Önal, "Takimimiz henüz hazir degil, uyum sorunumuz var. Milli maç arasi bizim için büyük önem tasiyor. Eksikliklerimizi giderme ve uyum sorununu çözme adina lige verilen arayi en iyi sekilde degerlendirmeyi hedefliyoruz." diye konustu.

Ligin 4. haftasinda Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacaklarini, hedeflerinin karsilasmayi kazanarak çikisa geçmek oldugunu aktaran Önal, sunlari kaydetti:

"Ilk 3 maçta sahadan maglup ayrildik. Bunun üzüntüsünü yasiyoruz. Dördüncü haftada oynayacagimiz Aytemiz Alanyaspor maçiyla yeni bir baslangiç yapmak istiyoruz. Rakibimizi yenerek ligde çikisa geçmek hedefimiz. Giresunspor gelecek haftalarda alacagi basarili sonuçlarla adindan söz ettirecektir."

Galatasaray, Kasimpasa ve Trabzonspor ile yaptigi maçlardan yenilgiyle ayrilan GZT Giresunspor, puan cetvelinin son sirasinda yer aliyor.

Kaynak: AA