Futbol Dünyasinin Ünlü Isimlerinden Fatih Terim'e Dogum Günü Kutlamasi

Dünya futbolunun ünlü isimleri, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 68. yas gününü kutladi.

Sari-kirmizili kulübün mobil uygulamasinda yayimlanan videoda, daha önce Fatih Terim ile çalisan veya rekabete giren ünlü teknik adamlarin, Terim'in 4 Eylül dogum günü dolayisiyla gönderdigi görüntülü mesajlara yer verildi.

Terim'in Milan'dan ögrencisi teknik direktör Gennaro Gattuso, "Dogum gününü tüm kalbimle kutluyorum. Bugünün tadini çikar. Kalbimdesin. Tüm sevgimle dogum gününü kutluyorum. Seni seviyorum. Hosça kal büyük imparator." diye konustu.

Terim'in Fiorentina'sinin santrforu olan Portekizli golcü Nuno Gomes, "Umarim her sey yolundadir. Kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Dogum gününü kutluyorum. Iyi ki dogdun. Hosça kal imparator." ifadelerini kullandi.

Fiorentina ve Milan'da top kosturan Benfica Baskani Rui Costa mesajinda, "Büyük baba... Dogum günün kutlu olsun. Umarim sizin için çok güzel bir gün olur. Biliyorsunuz benim için bir antrenörden fazlasi, ömür boyu dostumsunuz. Bunun için de inanilmaz gururluyum. Hocam ve dostum, kucak dolusu sevgiler." seklinde konustu.

Italya'nin basarili teknik adamlarindan Luciano Spaletti, "Biraz önce televizyonda, 'Bugün antrenörlerin bir numarasinin dogum günü.' dediler. Antrenörlerin imparatorunun! Ben de kutlamalara katilmak istedim. Eminim en iyiler buradadir. Sen bir dostsun. Mutlu yillar Fatih." seklinde görüs belirtti.

Ispanya'nin Atletico Madrid takiminin Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone ise mesajinda sunlari dile getirdi:

"Merhaba. Dogum günün kutlu olsun. Sana kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum. Her zaman kendi karakterini takimlarina yansittigini gördüm. Sizin bir hayraninizim. Selamlar, mutlu yillar, iyi sanlar."

Ingiltere'nin Chelsea takimini çalistiran Alman teknik adam Thomas Tuchel, "Dogum günün kutlu olsun Fatih Terim. Londra'dan en güzel dileklerimle. Tebrikler. Umarim güzel bir gün olur ve kisa sürede görüsürüz." diye konustu.

Italya Milli Takimi Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Merhaba Fatih. Mutlu yillar. Dogum günün kutlu olsun. Iyi sanlar. 'Grande' hosça kal." dedi.

Italya'nin Roma takimini çalistan Portekizli ünlü teknik direktör Jose Mourinho, mesajinda sunlari kaydetti:

"Sevgili dostum Fatih, tebrikler. O muhtesem ailenle dogum gününün keyfini çikar. 48'inci yas gününü mutlu bir sekilde kutlayabilmek harika. Çünkü 68 olduguna kimse inanmaz. Sana mutluluklarin en fazlasini diliyorum ve mutlu olmak için ihtiyacin olan sey de futbol. O yüzden ne kadar büyük oldugunu göstermeye devam et. Biliyorsun Roma'da büyük bir hayranin ve taraftarin var."

Ünlü Fransiz teknik adam Arsene Wenger de mesajinda, "Merhaba Fatih. Dogum günün kutlu olsun. Biliyorum her yil bir yas gençlesiyorsun. Dikkat et bu hizla gidersen yakinda sahaya dönüp oynaman gerekebilir. Bugünün tadini çikar. Etrafin ailen ve arkadaslarin ile sarilmis olsun. Umarim kisa sürede görüsürüz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA