Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Max Meyer, Forma Giymeye Hazir Açiklamasi

'Sezon öncesi hazirlik kampi geçirmedim ama bireysel olarak çok çalistim. Iyi durumdayim. Kulübün bir sampiyonluk hedefi var ve ben de buna ulasmak için elimden geleni yapmak istiyorum' '(FenerbahçeGalatasaray derbisi) Almanya'da Borussia DortmundSchalke 04 derbileri oldukça önemli. Ama buradaki derbinin çok daha büyük oldugunu düsünüyorum. Sabirsizlikla bu maçlari oynamayi bekliyorum'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Meyer, sezon öncesi hazirlik kampi geçirmemesine ragmen forma giymeye hazir oldugunu ve sari-lacivertli takimin Süper Lig'de sampiyonluga ulasmasina katki saglamak istedigini söyledi.

Sari-lacivertli kulübün serbest oyuncu statüsünde kadrosuna kattigi ve 2 yillik sözlesme imzaladigi Meyer, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

Çok büyük bir kulübe katildigini belirten 25 yasindaki Alman futbolcu, "Sezon öncesi hazirlik kampi geçirmedim ama bireysel olarak çok çalistim. Iyi durumdayim. Burada olmaktan dolayi çok mutluyum. Iyi bir takima sahibiz. Teknik direktörümüz iyi, idmanlar sert ve yogun geçiyor. Bu idman seklini seviyorum. Burada basarili olmak istiyorum. Kulübün bir sampiyonluk hedefi var ve ben de buna ulasmak için elimden geleni yapmak istiyorum." diye konustu.

Süper Lig'i takip ettigini aktaran Max Meyer, "Almanya'da çok Türk var. Türk arkadaslarim ve Fenerbahçeli arkadaslarim var. Türkiye'de Besiktas, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlari çetin geçiyor. Zor ve agresif bir lig. Iyi bir takimiz ve genis bir kadroya sahibiz. Rekabetle beraber kalite de artacaktir." ifadelerini kullandi.

Orta sahada 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarinda görev yaptigini kaydeden Alman futbolcu, "Ancak 8 numarada oynamak benim için daha iyi. 6 numarada da kendimi iyi hissediyorum. Schalke 04'te 10 numara da oynamistim. Son 2 yilda ise biraz daha geride oynamaya basladim." seklinde görüs belirtti.

Meyer, Fenerbahçe-Galatasaray derbileriyle ilgili bir soru üzerine ise "Büyük bir derbi oldugunu düsünüyorum. Almanya'da Borussia Dortmund-Schalke 04 derbileri oldukça önemli. Ama buradaki derbinin çok daha büyük oldugunu düsünüyorum. Schalke 04'te Galatasaray'a karsi oynamistim. Atmosfer çok iyiydi. Sabirsizlikla bu maçlari oynamayi bekliyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA