Uluslararasi Basketbol Yönetici Semineri Basladi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetici Egitim Programi kapsaminda bu yil ilk kez düzenlenen Uluslararasi Basketbol Yönetici Semineri'nde ilk gün geride kaldi.

TBF'den yapilan açiklamaya göre seminer, TBF Akademi Uzaktan Egitim Platformu üzerinden çevrim içi olarak gerçeklestirildi.

TBF Baskani Hidayet Türkoglu ve TBF Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Onan'in açilis konusmasini yaptigi seminerin ilk gününde alaninda uzman yöneticiler Alper Yilmaz "Basketbol kulüplerinde strateji uygulama", Paulius Motiejunas "Spor organizasyonlarinda gelir yaratma modelleri" ve Tolga Öngören "Türk basketbol kulüplerinde yönetim modelleri ve güncel uygulama örnekleri" konularini ele aldi.

TBF önderliginde, Uluslararasi Basketbol Federasyonu (FIBA) is birligi ile düzenlenen seminerin ikinci gününde yarin Maurizio Gherardini "Basketbolda ekip yönetimi", Bryan Strauss "NBA sampiyonunun saha içi kimligiyle stratejik deger yaratma" ve Geoff Wilson "Stratejik planlama, kulüpler için sponsorluk modeli olusturma planlama ve taraftar etkilesim örnekleri" konularini isleyecek.

Kaynak: AA