Cumhurbaskani Erdogan, Avrupa Üçüncüsü A Milli Kadin Voleybol Takimi'ni Tebrik Etti

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, TVF Baskani Mehmet Akif Üstündag ve kaptan Eda Erdem Dündar ile telefonda görüstü.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, 2021 CEV Avrupa Sampiyonasi'nda bronz madalya kazanan A Milli Kadin Voleybol Takimi'ni tebrik etti.

Cumhurbaskani Erdogan, Sirbistan'in baskenti Belgrad'da üçüncülük maçinda Hollanda'yi 3-0 maglup ederek bronz madalyaya ulasan ay-yildizli ekibin basarisindan dolayi Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Baskani Mehmet Akif Üstündag ile takim kaptani Eda Erdem Dündar ile telefonda görüstü.

Eda ile konusmasinda bronz madalyanin da önemli bir basari olduguna deginen Recep Tayyip Erdogan, "Tebrik ediyorum. Üzülmeye gerek yok. Gönlümüz birincilikle dönmekti, olmadi ama üçüncülük de en az onun kadar önemli bir basari. Ortaya koydugunuz performans her türlü takdirin üstünde. Bütün ekibi ayri ayri tebrik ediyorum. Takim kaptani olarak arkadaslara bu tebriklerimi iletirseniz memnun olurum. Bütün arkadaslara selamlar, sevgiler. Basarilarinizin devamini bekliyoruz." ifadelerini kullandi.

TVF Baskani Üstündag da Cumhurbaskani Erdogan'a gelecek yil düzenlenecek Dünya Sampiyonasi'nda altin madalya alma sözü vererek, "Gönül birinci olmak isterdi. Bütün çalismalarimiz da bu dogrultudaydi. 9 maçta 8 galibiyet aldik. Toplamda 5 set verdik. Insallah önümüzdeki yil Dünya Sampiyonasi'na hazirlanacagiz. Insallah orada ülkemize ilk kez dünya sampiyonlugunu getirecegiz." diye konustu.

Kendilerine verdigi destekten dolayi Cumhurbaskani Erdogan'a tesekkür eden Üstündag, "Verdiginiz desteklerden dolayi çok tesekkür ediyorum. Her zaman yanimizdasiniz. Her maçimizi izlediginiz haberini aldik. Her zaman bizleri aradiniz, bizlere yardimci oldunuz. Çok tesekkür ediyoruz." seklinde görüs belirtti.

Eda Erdem Dündar da Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'a tesekkür etti.

Ayrica Erdogan'in aracinda A Milli Futbol Takimi'nin Cebelitarik ile deplasmanda yaptigi maçi izledigi görüldü.

Kaynak: AA