Tarsu Idman Yurdu'nda Kalpar Dönemi

TFF 2. Lig Beyaz Grup takimlarindan Tarsus Idman Yurdu Spor Kulübü, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile anlasti.

Teknik direktör Ergün Penbe’yle yollarin ayrilmasindan sonra arayisa geçen Tarsus Idman Yurdu, Hüseyin Kalpar ile mukavele imzaladi.

Kulüp binasinda düzenlenen imza töreninde konusan Tarsus Idman Yurdu Spor Kulübü Baskani Harun Sahin Kirbiyik, Kalpar hocayla sampiyonluk yasayacaklarina inandiklarini söyledi.



Kirbiyik, “2,5 yildir Tarsus’ta görev yapan teknik direktör Ergün Penbe hocamiza verdigi hizmetler için tesekkür ediyoruz. Hüseyin Kalpar hocamiz ülkemizde kendini çok çok kanitlamis bir hocamiz. Basarili odakli. Hedefimiz sampiyonluktur. Tarsus için, Tarsus Idman Yurdumuz için elimizden ne geliyorsa yapacagiz” dedi.

Kalpar, “Bugün Tarsus Idman Yurdu takimimizla anlasmis bulunmaktayiz. Benden önce de çalismis olan Ergün Penbe hocamiza tesekkür ediyor, b undan sonraki çalismalarinda basarilar diliyorum. Bizim de hedefimiz Tarsus Idman Yurdu’nu en iyi yere getirmektir. En iyi yerde bir üst lige çikmaktir. Tabi hiç bir zaman kolay degildir bunlari yapmak. Hedefi yakalamak için çok çalismamiz gerektigini bilinci içerisindeyiz. Insallah hep birlikte güzel basariyi yakalayacagiz. Biz çalistigimiz yere en iyi hizmet gayreti içindeyiz. Tarsus’ta olmaktan mutluyum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA