Erol Bilecik Açiklamasi 'Çok Talihsiz Bir Aksam'

Fenerbahçe Baskan Vekili Erol Bilecik, Olympiakos maglubiyetinden dolayi üzgün olduklarini belirterek, talihsiz bir aksam oldugunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçinda Fenerbahçe evinde karsilastigi Yunan ekibi Olympiakos’a 3-0 maglup oldu. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Fenerbahçe Baskan Vekili Erol Bilecik, kaybettikleri için üzgün olduklarini belirterek, "6. dakikada çok talihsiz bir golle oyun basladi.

Pelkas’in direkten dönen sutu maçin kirilma aniydi. Oysa o top çizgiden içeri girseydi su an bambaska bir sey konusuyor olabilirdik. Maç maalesef ondan sonra koptu. Olimpiakos tüm baskiyi kurdu. Çok talihsiz bir aksam. Taraftarimizin hak ettigi bir netice oldu. Çok üzgünüz. Daha yolun basindayiz. Önümüzde ligde ve UEFA’da oynanacak birçok maç var. Bu büyük camianin büyük takimi olarak biz tekrar geri dönüs yapmayi iyi biliriz. Bu bütün genlerimizde de var. Bu maçi geride birakip önümüze bakmaktan baska çaremiz yok" diye konustu.



"Güzel günler bence yakin"

Bugünün mansetinin taraftar oldugunu söyleyen Bilecik, "90 dakika boyunca 1 dakika bile destegini esirgemedi. Bu kadar olumsuz bir sonuca ragmen umudumuzun sonuna kadar devam eden bir yapiyi taraftar, yönetim, teknik ekip hep beraber ne kadar güçlü bir bagla yola devam ettirdigimizi göstermis oldu. Yönetim kurulu olarak taraftarimiza tesekkür ediyoruz. Taraftarlarimiz oyuncularimizi çagirdi, bagirlarina basti. Biz bunun karsiligini hem takim olarak hem de sportif basari olarak önümüzdeki haftalarda verecegimiz konusunda en ufak bir süphemiz yok. Fenerbahçe 100 yili askindir taraftar yapisi olarak genleri itibariyla tekrardan eski günlerine dönecektir. Böylesine olumsuz bir sonuç olmasina ragmen bagrina basip, 90 dakika bütün destegini esirgemeyen taraftar zaten bunun sinyalini verdi. O bakimdan süphem yok. Hiçbir dakika destegini esirgemeden devam edin. Güzel günler bence yakin" seklinde konustu.

Kaynak: İHA