Elazig'da Eurocup Coskusu

Elazig Il Özel Idare, Eurocup eleme turu ikinci maçinda da PAOK’u maglup ederek tarihinde ikinci defa Eurocup gruplarinda mücadele etme hakki kazandi.

Elazig Il Özel Idare, Elazig’da oynadigi her iki maçta da PAOK’u 4’er sayi farkla yenerek tarihinde ikinci kez Eurocup’ta gruplara kalma basarisi gösterdi. Maç sonu kulüp baskani, basantrenör ve oyuncular açiklamalarda bulundu.

Güzel bir galibiyet aldiklarini ifade eden Elazig Il Özel Idare Kulüp Baskani Av. Ahmet Dogus Cantürk, “Ilk maçtaki galibiyetimizden sonra perçinlemis olduk ve gruplara kaldik. Geçen yilki Avrupa maceramizdan sonra devam ediyoruz. Önemli olan Elazigimiz’in bu mecralara gelip bunlari devam ettirmesi. Insallah basarilarimizi arttirarak devam ettirecegiz. Seyircilerimiz de sag olsun bizleri desteklediler bugün. Hem ligde, hem Avrupa’da basarili sonuçlar alacagimiza inaniyorum” dedi.

Maçtan önce korkulari olduguna dikkat çeken Elazig Il Özel Idare Basantrenörü Aziz Akkaya, “Çünkü ilk defa bu kadar erken bir hazirlik dönemi geçirdik. Yeni kurulan bir takim olmamiza ragmen bugün çok iyi oynadik. Özellikle 3. ve 4. periyotlarda çok iyi oynadik. Takimimi tebrik ediyorum. Iyi müdafaa yaptigimiz zaman nerelere gelecegimizi gördük. Bakmayin skorun 4 farkli olduguna, herkese oynama sansi verdim. Takima da bizlere rehavet çöktü. Galibiyet güzel bir sey, takimi tebrik ediyorum. Bundan sonra çeyrek final, yari finale kadar gitmek istiyor takim. Taraftarlarimiz bugün çok iyiydi tesekkür ediyoruz. Gün geçtikçe daha iyi olacagiz. Ilk maç biraz heyecanliydik ama ikinci maç çok daha iyi oldu. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Takimin yildizi ve en skorer oyuncusu Kolby Morgan ise, “Bizim için çok önemli bir maçti ve çok sert geçti. Eurocup’ta yolumuza devam edecek oldugumuz için çok mutluyum. Tüm taraftarlara tesekkür ediyorum. Elazig’da olmaktan ve forma giymekten dolayi çok heyecanliyim, mutluyum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA