Bolusporlu Oyunculardan Denizlispor Maçi Degerlendirmesi

Boluspor’un tecrübeli oyunculari Eray Ataseven ve Dejvi Bregu, Denizlispor maçi öncesi yaptiklari açiklamada, karsilasmadan galip ayrilarak milli maç arasina moralli girmek istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig takimlarindan Boluspor’un hafta sonu kendi evinde oynayacagi Denizlispor karsilasmasi öncesinde takimin tecrübeli oyunculari Dejvi Bregu ve Eray Ataseven açiklamalarda bulundu. Kulübün Karaçayir Mahallesi’nde bulunan tesislerinde degerlendirmelere bulunan oyuncular, maçtan galip gelmek istediklerini belirterek, taraftarlardan da destek istedi.

“Gelisen bir Boluspor var”

Orta saha oyuncusu Eray Ataseven, genç bir takim olduklarini ifade ederek, “Her hafta gelisen, üstüne katan, daha iyi oynamaya çalisan, futbolun dogrularini yapmaya çalisan bir takimimiz var. Gol yollarinda gol kaçirdigimiz gözüküyor. Ama önemli olan o pozisyonlara girebilmek. Çünkü her maç kaçirmayacagiz. Atacagiz da. Insallah bu gol yollarindaki sorunu Denizlispor maçinda bol gol atarak çözmüs oluruz. Ama oyun olarak baktigimizda çok gelisen bir Boluspor var. Biz kendimize güveniyoruz. Maçlara iyi hazirlaniyoruz. Karsi takimi ve kendi takimimizi analiz ediyoruz. Her maç daha iyi olmaya çalisiyoruz. Genç oyuncularin gelisiyle beraber çok daha iyi yerlere gelecegimizi düsünüyorum. Ilk amacimiz Denizlispor maçi. Denizlispor maçini kazanip milli araya moralli girmek istiyoruz” dedi.



“Her maçta elimizden geleni yapiyoruz”

Takimin kanat oyuncusu Dejvi Bregu ise Boluspor’un ligde çok iyi bir durumda oldugunu söyleyerek, "Bence takimin gol yollarinda herhangi bir sorun yok. Biz her maçta elimizden gelenin yüzde yüzünü veriyoruz. Futbolda bu inis çikislar olabiliyor. Dedigim gibi biz her maçta elimizden geleni yapiyoruz. Yine evimizde bir maç oynayacagiz bu hafta taraftarimizdan bütün desteklerini bekliyoruz. Taraftarimizin da destegi ile maçi kazanmak istiyoruz. TFF 1. Lig çok enteresan ve ayni zamanda sert bir lig. Her takimin her takimi yenebilecegi bir lig. O yüzden her maçi yüzde yüz konsantre bir sekilde oynamaniz gerekiyor. Benim için de yeni bir lig. Ilk 6 maçimi oynadim. Ama benim düsünce çok iyi bir lig” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA