Beypiliç Boluspor Oyunculari Denizlispor Maçi Hazirliklarini Degerlendirdi

Eray Ataseven:'Kendimize güveniyoruz. Maçlara iyi hazirlaniyoruz. Karsi takimi ve kendi takimimizi analiz ediyoruz. Her maç daha iyi olmaya çalisiyoruz' Dejvi Bregu:'Futbolda inis çikislar olabiliyor. Her maçta elimizden geleni yapiyoruz. Evimizde bir maç oynayacagiz bu hafta, taraftarimizdan destek bekliyoruz'

TFF 1. Lig takimlarindan Beypiliç Boluspor'un futbolculari Eray Ataseven ile Dejvi Bregu, 3 Ekim Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Denizlispor maçi hazirliklarini degerlendirdi.

Kirmizi-beyazli ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu Eray Ataseven ile Arnavut oyuncusu Dejvi Bregu, kulübün Karaçayir Mahallesi'nde bulunan tesislerinde basin toplantisi düzenledi.

Ataseven, çok iyi bir kadroya sahip oldugunu belirterek, "Çok genç bir takimimiz var. Her hafta gelisen, üstüne katan, daha iyi oynamaya çalisan, futbolun dogrularini yapmaya çalisan bir takimimiz var. Gol yollarinda gol kaçirdigimiz gözüküyor ama önemli olan o pozisyonlara girebilmek. Insallah gol yollarindaki sorunu Denizlispor maçinda bol gol atarak çözmüs oluruz." diye konustu.

Kendilerine güvendiklerini dile getiren Ataseven, "Maçlara iyi hazirlaniyoruz. Karsi takimi ve kendi takimimizi analiz ediyoruz. Her maç daha iyi olmaya çalisiyoruz." dedi.

Genç oyuncularin da gelisimiyle Boluspor'un daha iyi yerlere gelecegini vurgulayan Ataseven, su andaki tek düsüncelerinin Denizlispor maçini kazanip milli araya moralli girmek oldugunu kaydetti.

Bregu ise Boluspor'un ligde iyi bir durumda oldugunu belirterek, "Takimin gol yollarinda herhangi bir sorun yok. Her maçta elimizden gelenin yüzde 100'ünü veriyoruz. Futbolda inis çikislar olabiliyor. Her maçta elimizden geleni yapiyoruz. Evimizde bir maç oynayacagiz bu hafta, taraftarimizdan destek bekliyoruz. Taraftarimizin da destegiyle maçi kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandi.

Zorlu bir ligde mücadele ettiklerine isaret eden Bregu, "Her takimin her takimi yenebilecegi bir lig. O yüzden her maçi yüzde 100 konsantre bir sekilde oynamaniz gerekiyor. Benim için de yeni bir lig. Ilk 6 maçimi oynadim." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA