Ahmet Nur Çebi, Besiktasli Basketbolcularla Yemekte Bulustu

Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, Besiktas Icrypex Erkek Basketbol Takimi'nin teknik heyet ve oyunculariyla yemekte bir araya geldi.

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Çebi'nin basketbol takimiyla bulusmasina, yönetim kurulu üyeleri Adnan Dalgakiran, Ahmet Mesut Urgancilar, Umut Senol ve Firat Fidan da katildi.

Kisa bir konusma yapan baskan Çebi, "Hepinizin bize önemli katkilar verecegine inaniyorum. Tecrübeli oyuncularimizdan genç kardeslerimize yardimci olmalarini rica ediyorum. Bu projenin bu sezon da basarili olmasini istiyoruz." ifadelerini kullandi.

Geçen sezonu basarili bir sekilde tamamladiklarini kaydeden Çebi, "Bu projede büyük emekleri olan Ahmet Kandemir hocamiza tesekkür ediyorum. Kendisine güvenimiz sonsuz. Takimimizi iyi bir noktaya tasiyan hocamiz, ayni zamanda genç oyuncularimizi parlatti. Takim olmak; hocasi, oyuncusu, teknik ve idari kadrosuyla bir bütün olmak demektir. Oyuncularimiz, teknik ve idari kadrolarimiza emanet. Hepinize basarili bir sezon diliyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA