Ampute Milli Futbol Takimi'nda Hedef Avrupa Sampiyonlugu

Ampute Milli Futbol Takimi Teknik Direktörü Osman Çakmak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini nedeniyle bu yila ertelenen Avrupa Sampiyonasi'nda son sampiyon unvanlarini korumak istediklerini söyledi.



Osman Çakmak, Polonya'da 12-19 Eylül tarihlerinde düzenlenecek sampiyona öncesi Riva Milli Takimlar Kamp ve Egitim Merkezi'nde 10 Eylül'e kadar kamp yapacak ay-yildizli ekibi degerlendirdi.

Takimda güzel bir aile ortami oldugunu belirten Çakmak, "16 sporcu, 6 teknik heyet olarak kampa girdik. Fakat bazen zor kararlar vermek gerekiyor. Avrupa Sampiyonasi'na 13 sporcu ile gidecegiz. Kampa yenilenme antrenmani ile basladik. Buradan 10 Eylül'de Avrupa Sampiyonasi için Polonya'ya gidecegiz. Fiziksel ve taktiksel antrenmanlarimizi önceki kamplarimizda tamamladik. Bu kampimizda oyun felsefemiz ile alakali çalismalarimiz yogun olacak. Hedefimiz son Avrupa sampiyonu olarak bu basariyi tekrarlamak. Milletimize bu zor günlerde bu kupa ile biraz olsun moral kazandirmak istiyoruz. Bu güzel tesisi bize açtiklari için Türkiye Futbol Federasyonuna tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA