TBF Baskani Hidayet Türkoglu Açiklamasi 'Herkesin Amaci Türk Basketbolunu Daha Iyi Yerlere Getirmek'

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Baskani Hidayet Türkoglu, olagan seçimli genel kurulda baskanliga aday olanlarin amacinin Türk basketbolunu daha iyi yerlere getirmek oldugunu söyledi.

Hidayet Türkoglu, Volkswagen Arena'da gerçeklestirilen 67. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu Ödül Töreni öncesinde basin mensuplarina açiklamada bulundu.

Genel kurulda kendisi disinda Harun Erdenay ve Erman Kunter'in de baskanliga aday oldugunun hatirlatilmasi üzerine Türkoglu, "Bütün arkadaslarimiza basarilar diliyorum. Herkesin mutlaka kendince kamuoyumuza, basketbol camiamiza sunacagi somut ve gerçekçi projeleri olacaktir. Biz bu zamana kadar yaptiklarimizi ve daha sonra yapacaklarimizi kulüplerimizle degerlendiriyoruz. Zevkli bir yaris olacaktir. Herkese basarilar diliyorum. Herkesin amaci Türk basketbolunu daha iyi yerlere getirmek. Tek dilegimiz diger arkadaslarimizin gerçek projelerini kulüplerle paylasmalari." diye konustu.

Türkiye'nin sporda basarili bir yaz geçirdigini anlatan Türkoglu, "Olimpiyat ve paralimpik oyunlarinda ilkleri yasatan sporcularimiz oldu. Çok basarili kadin sporcularimiz oldu. A Milli Kadin Voleybol Takimi'miz çok basarili bir yaz geçirdi. Ampute Futbol Milli Takimi'mizin basarilari... Türk sporunun her geçen gün basarilarla yükselmesi bizi gururlandiriyor. Bu gece de burada ödül alacak herkesi kutluyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA