Futsalda Zirvenin Sahibi Nilüfer Belediyesi GESK

Nilüfer Belediyesi GESK, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal 1. Ligi’nin ilk yarisini yenilgisiz sekilde lider tamamladi.

Nilüfer Belediyesi GESK, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal 1. Ligi’nde firtina gibi esiyor. Van’da oynan maçlarda 8 takim mücadele etti. Maçlarinin tamamini kazanarak en yakin rakibine 6 puan fark atan Nilüfer Belediyesi GESK sezonun ilk yarisini lider bitirdi.

Nilüfer Belediyesi GESK, rakipleri Malatya Yasilyurt Belediyesi’ni 5-0, Çankaya Belediyesi’ni 3-0, Yenimahalle Belediyesi’ni 6-2, Diyarbakir Kayapinar Belediyesi’ni 7-3, 1915 Çanakkale’yi 9-0, Trabzon Görme Engelliler SSK’yi 3-0 ve Ankara Aktifgençler’i 5-0 maglup etti. 38 gol atip sadece 5 gol yiyen Nilüfer Belediyesi GESK, ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takimi unvanini elde etti.

Nilüfer Belediyesi GESK Kulüp Baskani Ali Genç, “Bütün maçlarini kazanip lider olan takimimizi tebrik ediyorum. Lig mücadelesi için verdikleri desteklerden dolayi Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem’e ve sponsorlarimiza tesekkür ediyoruz. Ikinci yarida da basarilarimizin devami gelecek ve mutlu sona ulasacagiz” dedi.

Kaynak: İHA