Boluspor Galibiyet Serisi Pesinde

Teknik direktörü Reha Erginer: 'Denizlispor'u yenerek yeni bir serinin baslangicini yapmak istiyoruz. Rakip bu haftayi maglubiyetle kapatti. Iki takim için de önemli bir maç'

TFF 1. Lig takimlarindan Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer, Denizlispor karsisinda galip gelmenin kendileri için önemli oldugunu söyledi.

Karaçayir Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde basin toplantisi düzenleyen Reha Erginer, 3 Ekim Pazar günü Denizlispor'u agirlayacaklari müsabakanin zorlu geçecegini belirtti.

Ligdeki tüm takimlarin güçlü oldugunu dile getiren Erginer, "Maçlar sahada kazaniliyor. Zor bir ligde oynuyoruz. Oldukça sürpriz sonuçlarin ortaya çiktigi bir lig. Herkesin herkesi yenebildigi, sonuçlarin önceden çok da kestirilemedigi bir lig." diye konustu.

Reha Erginer, oyun standardini devam ettirmek istediklerini vurgulayarak, "Gençlerbirligi maçinda bölüm bölüm, özellikle ilk yarida iyi oynadigimizi düsünüyorum. Bu standardi yakaladigimizi düsünüyorum. Tabii bunu Denizlispor maçinda artirarak devam ettirmek istiyoruz. Son üç maçta 7 puan almistik. Denizlispor'u yenerek yeni bir serinin baslangicini yapmak istiyoruz. Rakip bu haftayi maglubiyetle kapatti. Iki takim için de önemli bir maç olacak." ifadelerini kullandi.

Denizlispor maçina iyi hazirlandiklarini anlatan Erginer, taktiksel anlamda saha çalismalarina agirlik vereceklerini, rakibi iyi analiz edip, ona göre çalistiklarini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA