Ampute Futbol Milli Takimi, Manisa Protokolüyle Bulustu

Üst üste ikinci kez Avrupa sampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takimi, Manisa'da vali Yasar Karadeniz, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk ve protokol üyeleriyle bir araya geldi.

Manisa Olimpik Yüzme Havuzu Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte Vali Yasar Karadeniz ve protokol üyeleri, futbolcular ile teknik ekibi basarilarindan dolayi tebrik etti.

Programda konusan Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Ampute Milli Futbol Takimi'ni tebrik ederek, kendilerini Manisa'da agirlamaktan mutluluk duyduklarini belirtti.

Vali Karadeniz ise milli futbolcularin basarisiyla herkese azim, çaba, is birligi ve birlikteligin önemini gösterdigini dile getirerek, "Bu basari öyle bir anda geldi ki... Dogal afetler yönünden çok olumsuzluklar yasadigimiz bir dönemde, siz adeta yildiz gibi parladiniz ve millet olarak moralimizi yükselttiniz." diye konustu.

Ampute Futbol Milli Takimi Teknik Direktörü Osman Çakmak da oyuncularin özverisi, gayreti, istegi, arzusu, coskusu ve inanciyla sampiyon olduklarini anlatarak, devletin gücünü arkalarinda hissetmelerinin, devlet büyüklerinin her daim destek olmasinin kendilerini daha çok motive ettigini vurguladi.

Kaynak: AA