Futbolun Yildizlari Osmangazi'de Sahaya Çikti

Osmangazi Belediyesi’nin öncülügünde düzenlenen Osmangazi Kurtulus Kupasi Yildizlar Futbol Söleni’nde, futbolun genç yildizlari hünerlerini sergiledi.

Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Spor Kulüpleri Birligi is birligiyle Altinova Spor Tesisleri’nde gerçeklestirilen turnuvada yildiz adayi futbolcular görücüye çikti. U-13 yas kategorisinde 8 takimin katildigi turnuva kiran kirana geçerken, Bursaspor altyapi sorumlusu antrenörler ile Bursa ve çevre illerden gelen çok sayida spor adami maçlari yakindan takip etti.Bursaspor, Bursa 19 Mayis, Osmangazi Hüdevandigar, Namikkemal, Hüdavendigâr Kartalspor, Tütünspor, Çiftehavuzlar ve Zaferspor genç takimlarinin katildigi turnuvada birbirinden çekismeli maçlar oynandi. Yapilan maçlar sonunda Bursaspor ve Osmangazi Hüdavendigâr finale yükseldi.

Büyük heyecanin yasandigi final maçinda Bursaspor U-13 Takimi, rakibini 5-0 gibi farkli bir skorla maglûp ederek sampiyon oldu. Maç sonunda büyük sevinç yasayan yesil-beyazli futbolcular, sampiyonlugu timsah yürüyüsü yaparak kutlarken, tribünlerdeki futbol severler de, genç kabiliyetlerin coskusuna mes’aleler ve tezahüratlarla ortak oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari verildi.

Osmangazi Belediye Baskan Yardimcisi Beytullah Seferler, turnuvaya katilan takim ve sporculari tebrik ederken, Osmangazi Kulüpler Birligi Baskani Zafer Akman da spora ve sporcuya desteklerinden dolayi Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’a tesekkürlerini sundu.

Kaynak: İHA