Baskan Kocaman'dan Amatörlere Destek

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, ilçe genelinde 27 amatör spor kulübüne malzeme yardiminda bulundu.

Kartepe Belediye Baskani Kocaman’in ev sahipliginde düzenlenen programa, Kartepe Kaymakami Altug Çaglar, KBB Spor Müdürü Baris Çoban, KOÜ Beden Egitimi Bölümü Baskani Levent Atali, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Erol Arutan, AK Parti Ilçe Baskani Sadik Yilmaz, Kartepe Kulüpler Birligi Baskani Mevlüt Agra, Arslanbey Gençlerbirligispor Kulübü Baskani, CHP Il Baskan Yardimcisi Bülent Sari ile kulüp yöneticileri katildi.

Baskan Kocaman, ilçe genelinde hizmet veren 27 amatör spor kulübüne düzenlenen törenle 235 bin TL maddi destek sagladi.

"Kartepe, lokomotif olma yolunda ilerliyor"

Programda konusan Kartepe Kulüpler Birligi Baskani Mevlüt Agra, "Kartepe’miz lokomotif olma yolunda emin adimlarla ilerlemektedir. Yaklasik bir yildir pandemi dolayisiyla ara verilen bal, süper amatör ligleri bir ay sonra basliyor. Kartepe Belediye Baskanimiz Kocaman’a desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Kulüp baskanligi zordur. Bir çok seyden feragat etmeniz gerekmektedir. Özverili çalismalarinizdan dolayi tesekkür ediyorum" dedi.

"Destek vermeye devam edecegiz"

"Sizlerin özverili çalismalarina sahidiz" diyen Mustafa Kocaman, "Bizler Kartepe’de her bransta spor yapilmasini istiyoruz. Gelecegimiz olan gençlerin spor yapmalari çok önemlidir. Kartepe’mizin, turizm gibi sportif basarilariyla da anilmasini saglamak için çok çalisacagiz. Kendi zamanindan kendi cebinden harcayarak spora destek oluyoruz. Bu sevgiden kaynaklanmaktadir. Bizler elimizden gelen imkanlarla destek vermeye devam ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA