ALA Fan Token Bilgilendirme Toplantisi Yapildi

Alanyaspor Kulübünde 4 Ekim’de gerçeklesecek $ALA Fan Token Arzi ile ilgili ön bilgilendirme toplantisi yapildi.

Toplantiya kulüp baskani Hasan Çavusoglu, Finansal Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kayacan, Socios Türkiye’nin Is Gelistirme Direktörü Volkan Yilmaz, Isbirlikleri Müdürü Gökçe Oskay ve Kurumsal Iletisim Müdürü Sema Tugçe Dikici katildi.

Baskan Hasan Çavusoglu, "Paris Saint-Germain, Manchester City, Galatasaray, Trabzonspor, Basaksehir ve Göztepe gibi takimlarin içinde oldugu platforma yer almak bizim için çok önemli. Taraftarlarimizdan bu projeye ilgi göstermesini istiyor ve firma yetkililerine tesekkür ediyorum" dedi.

Finansal Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kayacan ise önemli kulüplerin Socios ile çalismasinin kendileri için için önemli bir referan oldugunu belirterek " Baskanimiz ve yönetim kurulumuz bu projeyi onayladi. Haziran ayinda sözlesmemizi imzaladik. 4 Ekim’de de taraftarlarimizla paylasacagiz. Bu yalnizca yatirim araci degil, taraftarlarimizin bazi önemli kararlarda yönetim kurulumuza destek verebilecegi bir proje." diye konustu.

Socios Türkiye Is Gelistirme Direktörü Volkan Yilmaz, "Futbol endüstrisi çok gelisti. Futbol kulüpleri taraftarlarla birlikte hareket etmeye basladi.

Özellikle kulübün alacagi kararlarda taraftarlar etkin olduklarini hissetmeye baslamasi çok önemli bir motivasyon. Aytemiz Alanyaspor taraftarlarinin, ALA Fan Token alarak kulübünün kararlarinda etkin olabilecegi bir süreç yasayacagiz. Her iki taraf için de hayirli olsun" dedi.

Socios Türkiye Isbirlikleri Müdürü Gökçe Oskay, "Aytemiz Alanyaspor taraftarlari ilk olarak ALA Fan Token alarak kulüp kararlarinda söz hakki sahibi olacak. Bunlar takim otobüsü tasarimi, yeni transferin forma numarasi ve antrenman sahasinin adina karar verilmesi gibi çok çesitli kararlar olarak. Diger yönü ise etkilesime katildiklari için taraftarlari ödüllendirmek. Su anda uygulamamizi indiren taraftarlar oradaki sorulari dogru cevaplayarak forma veya turuncu tisört ödülü kazanma sansina sahip oluyor. 4 Ekim sonrasi çok daha çesitli kampanyalarimiz olacak" diye konustu.

Kaynak: İHA