TFF, Ampute Milli Takimi'na 1,5 Milyon Lira Basari Ödülü Verecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2021 EAFF Avrupa Ampute Sampiyonasi'nda birinci olan milli takima basari ödülü verilmesini kararlastirdi.

TFF'den yapilan açiklamaya göre, Nihat Özdemir baskanliginda toplanan yönetim kurulu, Polonya'nin Krakow kentinde gerçeklestirilen organizasyonda sampiyonluga ulasan Ampute Milli Takimi'na 1,5 milyon lira özel ödül verilmesi karari aldi.

Konuyla ilgili açiklamada bulunan TFF'nin Engelliler Koordinasyon Kurulundan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ismail Erdem, "2017 yilinda Istanbul'daki Avrupa sampiyonlugunun ardindan Polonya'da ikinci kez ayni basariyi tekrarlayan ve bizleri gururlandiran millilerimizin basarisi, ülkemizin her tarafinda büyük coskuyla karsilandi. Biz de TFF olarak 2006'dan itibaren stratejik is birligi ile destekledigimiz Ampute Milli Takimi'ni ödüllendirmeye karar verdik. 2022 yilinda ülkemizde yapilacak Dünya Ampute Futbol Sampiyonasi'na en iyi sekilde hazirlanip, kupayi kazanacagimiza inaniyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA