Sergen Yalçin Açiklamasi 'Elimizdeki Kadroyla En Iyisini Yapmaya Çalisacagiz'

UEFA Sampiyonlar Ligi C Grubu Ajax maçi öncesi, Teknik Direktör Sergen Yalçin, "Besiktas camiasi olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Tabii ki elimizdeki kadroyla en iyisini yapmaya çalisacagiz" dedi.

Besiktas, Hollanda’nin Ajax takimi ile deplasmanda oynayacagi UEFA Sampiyonlar Ligi C Grubu maçi öncesi, Teknik Direktör Sergen Yalçin ile futbolcu Oguzhan Özyakup açiklamalarda bulundu. Yalçin, "Besiktas camiasi olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Çok ciddi sorunlar yasadik son 10 günlük süre zarfinda özellikle oyuncu anlaminda zor günler geçirdik. Dogal olarak elimizdeki seçenekleri kisitli hale getiriyor. Tabii ki elimizdeki kadroyla en iyisini yapmaya çalisacagiz” seklinde konustu.



"Burada mücadele etmek kolay degil"

Besiktas teknik direktörü Yalçin, söyle devam etti:

“Burada mücadele etmek kolay degil, gerçekten zor. Yarinki oynanacak oyunun da zor olacaginin farkindayiz. Iyi bir takimla oynayacagiz, genç bir takimla, atletik bir takimla, çok çabuk tempoyu çok yukari çikarabilen bir takimla oynayacagiz, bunun farkindayiz ama biz de ona göre bir oyun planiyla sahada olacagiz” dedi.

Yalçin, ”Alabilecegimiz önlemleri, nasil bir oyun planiyla baslamaliyiz, nasil devam etmeliyiz, kendi açimizdan yapabileceklerimizin en iyisini nasil yapabiliriz, dogal olarak bunun planlarini yapacagiz. Insallah oyun ve skor bizim için iyi olur" diye konustu.



"Hiçbir maç oynanmadan kazanilmaz"

Sakatliklara da deginen Yalçin, "Hiçbir maç oynanmadan kazanilmaz. mücadele etmek, agresif oynamak, dogru oyunu oynamak gibi faktörler de var. Biz elimizdeki oyuncularla Besiktas camiasi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagiz kimsenin süphesi olmasin. Zamani gelince bu günlerden güçlü çikmasini da bilecegiz” diye konustu.



Özyakup: "Sakatliklarla biraz ugrastik"

Öte yandan Oguzhan Özyakup, "Son maçta ben de hafif bir sakatlik geçirdim ama kendimi iyi hissediyorum. Ama genel anlamda sakatliklarla biraz ugrastigimiz dogrudur. Hocamizin da söyledigi gibi bizlerle buraya gelen arkadaslarla elimizden geleni yapacagiz. Insallah yarin da hem güzel bir mücadele hem güzel bir skorla ayriliriz" dedi.

Kaynak: İHA