PSG'nin Yildiz Futbolcusu Messi Iyilesti

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'de (PSG) sakatligini atlatan Arjantinli yildiz Lionel Messi, görev verilmesi halinde takiminin yarin Manchester City'yi konuk edecegi UEFA Sampiyonlar Ligi grup maçinda forma giyebilecek.

Müsabaka öncesi düzenlenen basin toplantisinda 34 yasindaki Messi'nin saglik durumuna iliskin bilgi veren PSG Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, "Messi tedavisine iyi cevap verdi. Yarinki maçta kadroda olacak. Ilk 11'de baslayip baslamayacagini ise henüz bilmiyorum." dedi.

Messi'nin bu sezon PSG'de beklenen performansa ulasamadigina iliskin elestirilere katilmadigini belirten Arjantinli teknik adam, "Uyum süreci zaman alir. Dünyanin en iyi futbolcusu olsaniz bile siz de insansiniz. Yeni bir takima, kültüre ve ülkeye alismaya çalisiyor. Barcelona'da 20 yil oynadi, su anda karsilastigi her sey onun için yeni. Zamanla her seyin yoluna girecegine ve birlikte büyük basarilar yasayacagimiza inaniyorum." ifadelerini kullandi.

Sakatligi nedeniyle PSG'nin son iki lig maçinda görev alamayan Messi, Fransa temsilcisinde çiktigi 3 karsilasmada ise gol veya asist katkisi sunamadi.

Kaynak: AA