Mehmet Altiparmak Açiklamasi 'Bizim Hedefimiz Sampiyonluk'

Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak, galibiyetin ardindan yaptigi açiklamada maçin çok zor geçecegini bildiklerini belirterek, “Bizim hedefimiz sampiyonluk ve üst lige çikmak” dedi.



TFF 1. Lig’in 7. haftasinin kapanis maçinda Samsunspor, Denizlispor’u evinde 3-2 yendi. Geri düstügü maçta mücadele vererek 3 puani hanesine yazdiran Samsunspor’un Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak, 2. golde talihsizlik oldugunu belirterek, “Öncelikle oynayan oynamayan bütün arkadaslari kutluyorum. Çok önemli bir galibiyet aldik. Maçtan öncede oyuncularima maçin çok zor olacagini, mücadeleli olacagini ve iyi bir takima ile taraf karsi olacagini söyledim. Ama bizimde bir hedefimiz var, bu hedef dogrultusunda kendi oyunumuzu oynayip amacimizin kazanmak oldugunu söyledim. Özellikle maça iyi basladik. Denizlispor belki ilk ataginda golü buldu. Golü yememize ragmen oyun üstünlügünü tekrar ele aldik. Ilk yarinin büyük bölümünü üstün oynadik. Girdigimiz pozisyonlari degerlendirebilsek çok saha önce maçi koparabilirdik. Ikinci yari oyuncularimiza neler yapmamiz gerektigini anlattik. Ikinci yari basinda da buldugumuz gol ile beraberligi yakaladiktan sonra oyunun üstünlügünü de ele aldik. Ikinci golü bulduktan sonra rakibin üzerimize gelecegini biliyorduk ama çok talihsiz bir gol yedik. Futbolda bizim gibi bir takimin yememesi lazim ama oyuncumuzun ayagi kaydi ve önüne düstü. Önemli olan oyuna dönmekti. Aldigimiz 3 puandan dolayi bütün oyuncularimizi kutluyorum. Çok zor olacagini biliyorduk” dedi.



“Taraftarlara galibiyeti armagan ediyoruz”

Önlerindeki maçlara bakacaklarini söyleyen Altiparmak, “Bizim ligimizde içeride veya disarida fark etmiyor. Her takim herkesi her yerde yenebilir. Artik lig yavas yavas oturmaya basliyor. Bu nedenle bütün takimlar hem kendi oyunlarini hem de puan anlaminda hedefleri dogrultusunda nereye gidecegini yavas yavas görecegiz. Bizim hedefimiz sampiyonluk ve üst lige çikmak. Bunun için amacimiz galip gelmek. Bugün bunu basardik. Üzdügümüz taraftarlarimiz vardi 2 haftadir. Onlara da en azindan bu galibiyeti armagan ediyoruz. Bütün her seyimizle Ümraniyespor maçina hazirlanacagiz. Milli araya iyi bir sekilde girmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA