Kasimpasa-Konyaspor Maçinin Ardindan

Ittifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut: 'Maçin 20'dan 22'ye gelmesi bizim için üzücü'.

Ittifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, Süper Lig'in 7. haftasinda Kasimpasa ile 2-2 berabere kaldiklari maçta galibiyeti hak eden bir takim görüntüsü vermediklerini söyledi.

Palut, Recep Tayyip Erdogan Stadi'nda yapilan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Maçin ilk 20 dakikasinda yakaladiklari 2-0'lik üstünlügün avantajini kullanamadiklarini aktaran Palut, su ifadeleri kullandi:

"Maç dengeli basladi. Kanat hücumu ve defans arkasi hücumla ilk 20 dakikada 2-0'lik avantaj yakaladik. Devre arasina 2-0 girebilseydik ikinci yari isler lehimize dönebilirdi ama ilk yarinin sonlarinda yedigimiz gol rakibi oyunun içine sokarken bizde de panige neden oldu. Devre arasi bu panigi giderme adina konusmalar yaptik ama ikinci yarinin ilk düdügü ile penalti golünü yedigimiz 63. dakikaya kadar maalesef rakip sahaya çikamadik. Kasimpasa çok baskin bir oyun oynadi ve buna karsilik veremedik. Skor 2-2 olduktan sonra oyun istedigimize yakin düzeye geldi. Sonrasinda gol araya bir Konyaspor vardi. Bugün psikolojik faktörlerin çokça devreye girdigi bir oyun oldu. Maçin 2-0'dan 2-2'ye gelmesi bizim için üzücü. Bugün 3 puani almak için gerekli hamleleri yapan, bunu hak eden bir Konyaspor sahada yoktu. Bunu oyuncularimizla degerlendirecegiz. Özellikle ikinci yaridaki periyodu çözmeye çalisacagiz. Maçlar arasi performans düsüklüklerine son vermek için gerekli çalismalari yapacagiz."

Ligin 6. haftasindaki Trabzonspor maçinin da 2-0'dan 2-2'ye geldiginin hatirlatilmasi üzerine Palut, "Bunda fiziksel yorgunlukla alakali bir durum olsa 2-0'dan sonra dakikalar ilerliyor, daha çok yorulmamiz beklenir ve rakip baskisinin üzerimizde çok daha yogunlasmasi gerekir. Sanki 2-2 olunca oynama sirasi bize geçmis bir görüntü oldu. Bu bana daha çok psikolojik faktörleri isaret ediyor. Bunu normal karsilamiyorum. Mutlaka çözmemiz gerekiyor." diye konusu.

Kaynak: AA