Fatih Özgökçen Açiklamasi 'Namaglup Bir Konyaspor Devam Ediyor'

Kasimpasa beraberligini degerlendiren IH Konyaspor Baskani Fatih Özgökçen, “Maça iyi baslamistik aslinda. Ilk yari skoru biraz daha koruyabilseydik ya da 3. golü bulabilseydik maç daha farkli olurdu. Netice itibariyle deplasmanda kazanilan 1 puan, namaglup bir Konyaspor devam ediyor” dedi.

Süper Lig’in 7. haftasinda IH Konyaspor, deplasmanda Kasimpasa ile 2-2 berabere kaldi. Müsabakanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan IH Konyaspor Baskani Fatih Özgökçen, “Maça iyi baslamistik aslinda. Erken bulunan goller, 2-0. Güzel bir skordu, iyi baslamis bir oyundu ama netice itibariyle Kasimpasa’nin ligdeki durumunu da dikkate aldigimiz zaman puan alma zaruretleri vardi. Bu noktada baskili oyun oynadilar. Ilk yari skoru biraz daha koruyabilseydik ya da 3. golü bulabilseydik maç daha farkli olurdu. Ikinci yari böyle bir baski yiyebilecegimizi tahmin ediyorduk. Netice itibariyle deplasmanda kazanilan 1 puan, namaglup bir Konyaspor devam ediyor. Insallah bundan sonraki maçlarda daha güzel galibiyetler alacagimizi tahmin ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Galip gelemiyorsak yenilmemiz gerektigini de belirtiyoruz”

Sezona dair hedeflerinin sorulmasi üzerine Baskan Özgökçen, “Biz her zaman 90 dakika ve 38 maç mücadele parolasiyla devam ediyoruz. En azinda galip gelemiyorsak yenilmemiz gerektigini de belirtiyoruz. Bu 38 maç sonunda, tüm mücadele, performansi tüm sezona yaydigimiz takdirde Konyaspor iyi bir yerde tamamlayacaktir diye tahmin ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA