Euroleague'den Isbirligi Anlasmasi

Avrupa basketbolunun en büyük organizasyonu olan EuroLeague, Türk lezzet markasi Domino’s ile sponsorluk anlasmasini sürdürdügünü duyurdu.

Avrupa basketbolunun 1 numarali organizasyonu olan EuroLeague, Türk lezzet markasi Domino’s ile sponsorluk anlasmasini uzattigini duyurdu. Bugün Istanbul’da gerçeklesen anlasmanin basin toplantisina DP Eurasia Group CEO’su Aslan Saranga, Domino’s Pazarlama ve Satis Direktörü Pinar Lafçi Togay ve EuroLeague Kurumsal Ortakliklardan Sorumlu Direktör Kimon Stefos katilim sagladi. Toplantida konusan DP Eurasia Group CEO’su Aslan Saranga, “Herkesin keyifli vakit geçirmeye ihtiyaç duydugu bir dönemde, tüketicilerimizle her yerde beraber olma misyonumuzu spor ve basketbol tutkunlarina yönelik bir destege tasimaya karar vermis ve EuroLeague resmi lezzet sponsorlugumuzu geçen yil baslatmistik. Bu yil da ayni yaklasimimizi koruyarak sponsorlugumuza devam ediyoruz. Her seyden önce Avrupa’nin en prestijli basketbol organizasyonu EuroLeague ile olan partnerligimiz bizim için gurur verici. Ayni zamanda basketbolun ve basketbol tutkunlarinin en heyecan verici anlarina destek sunacak olmanin mutlulugunu yasiyoruz" dedi.



Stefos: “Küresel çapta 2 yapinin anlasmasi”

EuroLeague Kurumsal Ortakliklardan Sorumlu Direktör Kimon Stefos ise, "Bugün burada sizlere Domino’s gibi ikonik bir markanin bize olan güvenini yeniledigini duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Küresel çapta basariya ulasmis iki kurumsal yapinin bu uzun süreli iliskisi asla tesadüf degil. Bu anlasma, yarismalarimizin popülaritesindeki artisin, kulüplerimiz ve partnerlerimizle birlikte yaptigimiz çalismalarin olumlu sonuçlarinin bir baska göstergesi. 2020 yilindan bu yana belirli bir stratejik planlama dogrulusunda, ne istedigimizi bilerek ortak hedeflerimize ulasmaya odaklandik. Küresel etkimizi gelistirmenin yani sira hedef kitlelerimizle etkilesimimizi arttirdik. Aslan Saranga’ya EuroLeague’e güveni için bir kez daha tesekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA