Denizlispor-Yilport Samsunspor Maçinin Ardindan

Denizlispor Teknik Direktörü Serhat Gülpinar: 'Iki tane bireysel hatayla maalesef maçi verdik'.

TFF 1. Lig'in 7. haftasinda konuk ettigi Yilport Samsunspor'a 3-2 yenilen Denizlispor'un teknik direktörü Serhat Gülpinar, kaybettikleri için üzgün olduklarini belirtti.

Gülpinar, maçin ardindan gazetecilere yaptigi açiklamada, bugün iyi bir oyun çikartmadiklarini ve yenildiklerini söyledi.

Maçta ilk golü bulan taraf olmalarina karsin 3-2 yenildiklerini aktaran Gülpinar, "Hakikaten çok üzüldük. Arkadaslarimiz inanilmaz efor sarf ettiler. Bazen bu tip seyler olabiliyor. Sezon basindan bu yana herkes kadar hazir olmadigimizi söylüyorum. Buna ragmen yarisiyoruz ve güçlü rakiplerle oynuyoruz." dedi.

Gülpinar, bugünkü rakiplerinin ligin güçlü takimlarindan oldugunu vurgulayarak, "Oyunda basa bas, hatta daha iyi oynadigimiz bölümler oldu. Ancak iki tane bireysel hatayla maalesef maçi verdik. Önemli olan oyunumuzu ve takimin fiziksel kapasitesini yukari çekebilmekti. Bugün o sinyalleri çok net gördük. Insallah 2 hafta sonra bu takim çok daha iyi olacak ve gerçek Denizlispor o zaman ortaya çikacak. Tabii ki bugün üzüldük. En kötü 1 puani hak etmistik. Oyuncularimin cani sag olsun." diye konustu.

Yilmadan çalismaya devam edeceklerini anlatan Gülpinar, sözlerini söyle tamamladi:

"Insallah bunlarin meyvelerini önümüzdeki haftalarda alacagiz. Maçta verilen hatali kararlar var. Canimiz yaniyor. Insallah rakibi de hakemi de yenip üst siralara gidecegimizi düsünüyorum. Milli maç arasindan sonra yüzde yüz olmasa bile iyi bir seviyede olacagiz. Takim 2-3 hafta sonra bir aksilik olmazsa istedigimiz seviyeye gelecektir. Seyircinin bize biraz zaman vermesi gerekiyor."

Kaynak: AA