Cihat Arslan Açiklamasi 'Tek Ihtiyacimiz Olan 1 Maç Kazanmak'

Konyaspor ile sahasinda 2-2 berabere kalan Kasimpasa’da Teknik Direktör Cihat Arslan maçin ardindan konustu. Alinacak bir galibiyet ile gerisinin gelecegini söyleyen Arslan, taraftarlarin protestosu için de “Taraftarlarin protesto hakki da var alkis hakki da var” dedi.

Süper Lig’in 7. haftasinda 2-0 geriye düstügü karsilasmada Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Kasimpasa’da Teknik Direktör Cihat Arslan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Zorlu karsilasmalarin oynandigini ifade ederek sözlerine baslayan Arslan, “3 maç haftasi her takim için zorlu. Bizim gibi eksikleri fazla olan takimlar için de daha zorlu geçiyor. Maçta 2-0 geriye düsünce, bunu çevirmek çok zor oldu. Yedigimiz goller daha basit ama attigimiz goller birinci sinif goller. Geçen hafta Alanya’da da aynisi oldu. Bizim sadece bir 3 puana ihtiyacimiz var. Takim kalitesi yüksek ama alternatif manada 5 yabanci oyuncudan faydalanamiyoruz. Ama bu eksigi göstermeyen oyuncu grubuna da tesekkür ediyorum” diye konustu.



“Taraftarin protesto hakki da var alkis hakki da var”

Karsilasmanin 2-0’a geldigi noktada Kasimpasa taraftarlarinin protestosu hakkinda da konusan Cihat Arslan, “Ülkemizde en agir olmasi gereken koltuk en hafif koltuk durumunda. Böyle olunca ilk hedef hoca oluyor. bizim çantamiz hep hazir oluyor. Bizim dünyamiz çantaya sigiyor teknik direktörler olarak. Ama bagirabilirler. Burada karar verici yönetim kurulu ve teknik heyettir. Insanlarin protesto hakki da var, alkis hakki da var. Onlar Kasimpasa’nin iyi olmasini istiyor. Hakemi de Konyaspor’u da tebrik ediyorum” dedi.

Taraftarin tepkisinin ardindan takimin daha baskin oynamasiyla ilgili de konusan Arslan, “Belki kendini ispat etmedir, belki geriye dönüstür. Bu da olmus olabilir. Taraftar tepki gösteriyorsa, futbolcu da buna reaksiyon göstermis de olabilir. Ama tabii ki kimse kendi taraftarinin protestosunu duymak istemez” sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA