Bulut Turhan Açiklamasi 'Lig Yeni Basliyor, Daha Çok Maçimiz Var'

Denizlispor Teknik Sorumlusu Bulut Turhan, Samsunspor maglubiyetinin ardindan açiklamada bulunarak, “Lig yeni basliyor, daha çok maçimiz var. Ileriye bakacagiz, Boluspor maçina yönelecegiz” dedi.

TFF 1. Lig’in 7. hafta maçinda Denizlispor 2, Samsunspor 3 gol atarak galip gelmesinin ardindan Denizlispor Teknik Sorumlusu Bulut Turhan, maglubiyet konusunda açiklamalarda bulundu. Samsunspor’a 3-2 maglup olmalarinin kötü oldugunu ancak ilerleyen haftalarda maçlarda gösterecekleri mücadeleyle galip geleceklerini belirtti.

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda mücadeleyi degerlendiren Turhan, “Penaltidan sonra 2-1 oldu. Maglup durumuna geçtik. Maçi birakmadik, mücadele ettik, beraberligi yakaladik. Fakat sonuç olarak Samsunspor tekrar golü bulu ve maglup olarak maçtan ayrildik. Denizlispor takim olarak kötü oynamadik. Iyi bir oyun sergiledik, ileriki maçlarimizda bu oyunumuzu gelistirecegiz ve daha da iyi oynamaya çalisacagiz. Sonuç olarak bu ligde her takim bir birini yenecek durumunda evimizde kazanmamiz gereken bir maçti, kaybettik, üzgünüz ama telafisi vardir. Deplasmanda galibiyetle açigimizi kapatabiliriz. Lig yeni basliyor, daha çok maçimiz var. Ileriye bakacagiz, Boluspor maçina yönelecegiz. Boluspor maçindan iyi bir sonuç bekliyoruz. Milli maç arasini degerlendirdikten sonra da daha iyi bir takim olarak geri dönecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA